Když je člověk na dovolené, rád hodí starosti za hlavu a uvolní se. Krásná tanečnice ale odhodila rovnou i stud a oblečení a předvedla se na pláži v Marbelle ve Španělsku v plné své kráse.

Sama se se svůdnou fotkou pochlubila na sociální síti. „Nenechte svou hlavu, aby šikanovala vaše tělo," napsala do popisku snímku, na kterém je zřejmě zcela nahá a její ženské přednosti i intimní partie kryje pouze ruka fotografa. „Ruším sledování ze zdravotních důvodů. Jsem kardio nikdy moc nemusel,“ vtipkoval hned jeden fanoušek.

„Nevypadat a necítít se tak, jak bychom si přáli, je v pořádku- pokud pracujeme na tom, abychom to změnili," radila Martina svým fanouškům. Její příspěvek tak asi nebyl jen snahou na sebe upozornit, ale měl i pomoci ženám s jejich sebevědomím.

Ovšem vzhledem k tomu, že Marková se od dob StarDance proměnila v rajcovní kost, je jasné, že ona sama se opravdu nemá za co stydět. Vzhledem k tomu, že v další, jubilejní desáté řadě taneční show, se neobjeví, má teď i dost času na sebe. Může si tak užívat na dovolené, i když pro ní je jistě relaxem i pohyb, jelikož se někdejší taneční partnerka Marka Taclíka v poslední době věnuje především cvičení a fitnessu.

VIDEO: Tanečník Tomicové Dědík o konci ve StarDance! Manželka na něj ukrutně žárlí

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Tomicové Dědík o konci ve StarDance! Manželka na něj ukrutně žárlí David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
33 fotografií