Po svůdných fotkách pro Playboy se krásná moderátorka Eva Decastelo vrhla na kalendář pro milovníky motorů. Její snímky se v něm prostřídají s dalšími žhavými fotkami herečky Barbory Mottlové (32) a mladé vdovy po Jiřím Pomeje (†54), dýdžejky Andrey (31).

Právě věk kolegyň Evu uvedl do rozpaků. „Když mi Filip Matušinský volal, tak jsem se ho zeptala, zda ví, kolik mi je?! A on hned, vím – viděl jsem Playboye, neboj,“ líčí, kterak ji fotograf přemluvil.

Přesto však Decastelo ještě něco trápilo. „Musela jsem mu napsat zprávu, že jsem teď vedla spokojený rodinný život a trochu jsem přibrala. Momentálně mám šestapadesát kilo, ale jakmile mám padesát, cítím se sebejistější,“ ošívá se moderátorka. „Těch šest mi zase naopak dodává ženskost,“ dodává pro Blesk majitelka dokonalých přírodních čtyřek.

A přesně tak to vnímá i fotograf Filip Matušinský (41), který Evu posadil „nahoře bez“ na čtyřkolku a nafotil ji tak důmyslně, že jí ňadra vůz částečně zakrývá. Snímky jsou tak sice rafinované a sexy, ne však prvoplánově provokativní. „Fotky s Evou mají vždycky náboj. A navíc jí v poslední době vyrostl hrudník, což chlapi milujou!“ uculoval se umělec.

VIDEO: Eva Decastelo (40) má tělo dvacítky! Odhalila se při focení plavek!

Video
Video se připravuje ...

Decastelo (40) má tělo dvacítky! Odhalila se při focení plavek! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
45 fotografií