Hudební legenda a někdejší kráska Debbie Harryová se svěřila médiím se dvěma dramatickými zážitky. Tato známá zpěvačka popsala, kterak ji přepadl ozbrojený muž, a i s jejím tehdejším přítelem Chrisem Steinem (69), rockovým hudebníkem a známým kytaristou, ji svázal. K incidentu mělo dojít v jejich společném bytě v New Yorku. „Potom ten chlap chodil po bytě a hledal něco, co by stálo za prodej. Sebral kytary a Chrisův foťák – a pak mi uvolnil ruce a řekl mi, abych si sundala kalhoty,“ popsala.

„Oš*kal mě, a pak mi řekl: ‚Jdi se umýt‘,“ líčí chvíle, z nichž tuhle krev v žilách. Po celou dobu ji prý navíc ohrožoval nožem. Přesto však známá umělkyně bere celou situaci s překvapivým nadhledem. „Ty ukradené kytary mě tedy bolely o dost víc,“ dodala. Není známo, zda znásilnění, ke kterému mělo dojít ještě předtím, než se Debbie v sedmdesátých letech proslavila, bylo vůbec kdy nahlášeno policii. Harryová o něm však píše ve své chystané monografii Face It, Debbie.

Podobně fascinující je i jiný zážitek interpretky hitů Heart of Glass nebo Call Me. Líčí totiž, že se ji jiný chlapík pokusil unést a dost možná i zavraždit! Od neznámého muže se totiž nechala svézt autem, a když usedla do vozu, uvědomila si, že je něco v nepořádku. „Všechna okna byla zatažená, až na maličký kousek nahoře, a všimla jsem si také, že auto nemělo žádnou kliku od dveří, žádnou kličku na okno, nic. Vnitřek auta byl úplně rozebraný,“ vyprávěla v jednom z dřívějších rozhovorů pro britský Mirror.

Natáhla se však škvírou v okénku a dveře si otevřela – zvenku. „Pokusil se mě dohonit a otočil auto, ale uskočila jsem stranou. Poté jsem ho viděla ve zprávách. Byl to Ted Bundy,“ prohlašuje skálopevně zpěvačka, která má za sebou četnou heroinovou minulost. Její slova sice potvrzují „modus operandi“ celosvětově známého chladnokrevného vraha, jenž před svou popravou v roce 1989 zavraždil nejméně 30 dívek a žen, mnozí se však domnívají, že drsné zážitky jsou pouze Debbiiným svérázným způsobem, jak zvýšit prodejnost plánovaného skandálního životopisu…

Fotogalerie
19 fotografií