Již před nějakým časem se Lucie Bílá na instagramu pochlubila zásnubním prstýnkem, který dostala od svého (o sedmnáct let mladšího) přítele, a od té doby jejich láska jenom vzkvétá. Její dojemná milostná vyznání směrem k Radkovi Filipimu, tedy k muži jejího života, jsou téměř na denním pořádku. Na společných snímcích si ale pozorní fanoušci všimli zajímavého detailu. Kromě Lucie se totiž na prsteníčku levé ruky leskne kroužek i jejímu partnerovi!

Podle týdeníku Sedmička je navíc prstýnek na ruce Radka Filipiho nápadně podobný tomu, který má i jeho láska. Je to pouhá shoda náhod, anebo se Lucie Bílá rozhodla potřetí provdat? Populární pěnice má za sebou sice sňatek s pozounistou Stanislavem Penkem (46) a zpěvákem Václavem Noidem Bártou (39), s nímž se dosud potkává na divadelních prknech, přesto se však nikdy netajila tím, že by se oddavkám s urostlým fitness trenérem rozhodně nebránila.

„Dnes jsou to dva roky, co mi ten můj vysněný navlékl na prst zásnubní prsten a bez papírování a svatebních zvonů se stal mým vyvoleným,“ tvrdila Bílá ještě v únoru na sociální síti. Neříká se však „do třetice všeho nejlepšího“? Tím spíše poté, co si tahle dvojice prošla vážnou krizí a rozchodem, aby se k sobě oba vrátili s ještě větší láskou, než jakou k sobě pociťovali předtím. Filipi si navíc velice rozumí i s Lucčiným synem Filipem Kratochvílem (24), takže na společných snímcích doopravdy vypadají jako jedna velká, šťastná rodina…

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií