Věčně usměvavá topmodelka Heidi Klumová stvrdila svůj slib s hudebníkem kapely Tokio Hotel Tomem Kaulitzem už podruhé, a to poblíž pobřeží italského ostrova Capri na luxusní jachtě. Se svým o sedmnáct let mladším novomanželem si teď užívá první chvilky jako vdaná paní, a tak o romantiku rozhodně není nouze.

Zamilovaný páreček se od sebe nemůže odtrhnout ani na pláži plné turistů, kde si každou chvilku vymění polibek. V posledních dnech sužovala jih Evropy velká vedra, a tak se modelka rozhodla sundat vrchní díl plavek a užívala si sluníčko jen tak, jak ji pánbůh stvořil. 

Ostatně, není to poprvé, co Heidi ukázala svá ňadra před fotografy. Dovolenou bere jako relax a je jí jedno, jestli se její fotky dostanou do médií nebo ne. Modelka se rozhodně nemá za co stydět, Čtyři roky před padesátkou vypadá naprosto perfektně!

Na romantické dovolené jim dělá „křena“ i Tomovo dvojče, frontman kapely Tokio Hotel, Bill (29), který před patnácti lety přiváděl svým emo vzhledem fanynky po celém světě do varu. Stejně jako jeho bratr už ale od tmavého stylu upustil. Vlasy si od té doby zkrátil a obarvil se na blond. 

VIDEO: Jak se chystá supermodelka na červený koberec? Heidi Klumová zveřejnila video.

Fotogalerie
85 fotografií