Intimní zdraví je velice důležité

Ať už aktuálně máte partnerku či nikoliv, o své intimní partie byste se měl starat tak či tak. Intimní zdraví totiž znamená zdraví i dalších oblastí vašeho života. Kupříkladu taková neřešená erektilní dysfunkce může vyústit v úplnou asexualitu a život bez sexu. Ať už byste se pak snažil sebevíc, zkrátka by se vám nepostavil. A pak už může být na vaše potíže krátká i „modrá pilulka”.

Neřešené pohlavní choroby

V případě pohlavních nemocí mohou být důsledky ještě horší. Bakterie mohou napadnout vaše rozmnožovací ústrojí a způsobit vám tak problémy s erekcí, nebo dokonce neplodnost.

Například v případě kapavky, může infekce postupovat a přejít v zánětlivou pánevní nemoc. Vzácně se může šířit krví, kdy přechází až k septickému stavu. Rovněž může postihnout další orgány – například klouby. A jako třešnička na dortu vám hrozí i zánět nadvarlete.

Podobně to může dopadnout i v případě neléčení chlamydií: „Pokud je infekce neléčená, může dojít k infekci prostaty a urogenitálních cest. Komplikace často vedou až k neplodnosti,” varuje MUDr. Blanka Vavřinková.

Ignorace pálení při močení

Přehlížíte pálení při močení? Pokud se jedná o zánět, mohou bakterie postupovat hlouběji do močových cest, klidně až k ledvinám. Ty mohou zcela vyřadit z provozu. Bez důsledků nezůstane ani vaše rozmnožovací soustava. Bakterie mohou napadnout vaše pohlavní ústrojí a znemožnit vám další reprodukci.

Intimní zdraví vaší prostaty

Klíčová je i péče o vaši prostatu. Když jste mladý, moc na ni nemyslíte. Ovšem postupem času byste ani ji neměl ignorovat. Pokud budete příznaky zvětšené prostaty přehlížet, jakožto časté močení, neustálé nutkání na malou, pravidelné noční návštěvy toalety či slabý proud moči, pak to může vyústit až v erektilní dysfunkci, předčasnou ejakulaci, problémy s erekcí, nebo dokonce nemožnost ejakulace.

Pečujte o své zdraví, zejména to intimní

Péče o intimní partie, močové cesty, ale také mužskou prostatu by měla být zcela běžnou součástí vašeho života. Stejně, jako vyhledáte lékaře, pokud vás škrábe v krku, měl byste vyhledat odborníka i v případě intimních potíží. Vyzkoušejte proto doplňky stravy s obsahem látek, které mohou příznivě působit na vaše intimní partie, a předcházejte jakýmkoliv intimním problémům.

Zdraví v intimní oblasti

Ať už je to Zerex Ultragold, který udržuje sexuální aktivitu v každém věku, nebo Prostanax, který pečuje o zdraví vaší prostaty. Díky Zerexu Ultragold podpoříte své sexuální libido, udržíte normální hladinu testosteronu, zlepšíte výkony v posteli, podpoříte obranyschopnost organismu a celkově zlepšíte intimní zdraví. Prostanax naproti tomu příznivě působí na správnou funkci prostaty, močového ústrojí, na zachování reprodukční schopnosti a současně podporuje růst vlasů.

Tyto dva přípravky budou společně pečovat o vaši pevnou erekci, optimální hladinu testosteronu, kvalitní intimní život v každém věku, normální funkci prostaty a správné fungování močové soustavy.