Na jaře odvysílala televize Nova pěveckou show The Voice Česko Slovensko, která se od samého začátku potýkala s kritikou diváků a poměrně nízkou sledovaností. Soutěž premiérově moderovaly krásné a sympatické dámy Tereza Kerndlová (32) a Mária Čírová (30), diváky ale iritoval především výběr porotců, kteří schytali na sociálních sítích velkou kritiku. 

Největším trnem v oku byla divákům zpěvačka Jana Kirschnerová(40), které vyčítali nadměrné přehrávání a nestálé hrabání si do vlasů. „Začne zpívat a ona piští jako píchlá srna. Vybírá si kouče a ona zase řve. A rozházet pár vší kolem, taky nezapomněla,“ vyjádřil se na adresu Kirschnerové jeden z diváků. „Já ji nemohu ani vidět, když ji vidím, mám úplně chuť něco rozbít,“ vyznala se další z divaček.

The Voice se dokonce u jedné epizody podařilo dosáhnout smutného rekordu, a to nejnižší sledovanosti za posledních 10 let v rámci pěveckých show na Nově a Markíze v České republice i na Slovensku. Možný důvodem je i to, že konkurence vysílala hokejové utkání českého týmu na Mistrovství světa. Pěvecké talenty na Nově si pustilo pohých 321 tisíc diváků, tedy úplně nejméně v historii podobných show. 

Možná i proto se televize vrací s osvědčeným formátem SuperStar, na který už dokonce spustila castingy na internetu. Naposledy se soutěž vysílala na jaře loňského roku a její vítězkou se stala zpěvačka Tereza Mašková (23), jejíž poznávacím znamením je růžová barva vlasů. 

Na obrazovkách se SuperStar objeví pravděpodobně až v roce 2020 a půjde opět o spojení Česka a Slovenska. Vysílat se tedy bude jak na Nově, tak na televizi Markíza. Zatím poslední řadu moderovala Rytmusova (42) tehdy přítelkyně a dnes již manželka Jasmina Alagičová (30) po boku Leoše Mareše (43). Jestli se vrátí i v další řadě oblíbené reality show, zatím není jisté. 

VIDEO: Vítězka The Voice Česko Slovensko Annamária roztančila studio!

Video
Video se připravuje ...

The Voice Česko Slovensko: Energická zpěvačka roztančila studio! TV Nova

Fotogalerie
55 fotografií