Slovenská herečka a krásná nastávající dvojnásobná maminka Andrea Růžičková se rozhodla na kameru promluvit o tom, jak to chodí u ní doma. Rodina je pro ni samozřejmě to nejdůležitější, a tak se jí nejspíš nelíbilo, jak do ní kdejaký fanoušek rýpe kvůli tomu, že to až moc přehání se zdravou životosprávou, a řadí se tak pro mnohé k extrémistickému kultu biomatek 21. století.



To ale Růžičková velmi razantně popřela ve videu, speciálně tomu věnovaném! „Nejsem žádná stoprocentní bio nebo eko žena! Nejsem bohyně, ani kněžka. Jsem úplně normální obyčejná žena, máma a manželka...,“ začala evidentně podrážděná Andrea se svým proslovem.

„Líbí se mi a inklinuju k přírodním věcem... Co se týká stravy, někdy jíme zdravě, ale taky jíme dokonce i párek v rohlíku. A dokonce i solíme a někdy jíme i cukr!“ řekla herečka s nepřehlédnutelnou ironií v hlase, jak to doma mají se stravováním, a že to dle svých vlastních slov rozhodně nežene do extrému.



Andrea Růžičková nedávno na instagramu oznámila radostnou novinu. S manželem Mikolášem (40) se těší na druhé dítě! Její prvorozený syn Tobiáš oslaví 19. srpna dva roky.

VIDEO: Andrea Růžičková Kerestešová: 10 let po mé smrti si na mě nikdo ani nevzpomene

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková Kerestešová: 10 let po mé smrti si na mě nikdo ani nevzpomene David Turek, Aleš Brunclík