Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dámy, balte kufry! Žhaví milenci na vás čekají v těchto destinacích

  • 10. srpna 2019 | 06:00

    Pokud ještě nemáte dovolenou za sebou nebo třeba už myslíte na to, kam se vypravit příští rok, vězte, že v těchto zemích na vás čeká možnost žhavého románku. Léto svádí k milostným hrátkám a dovolená je nejlepší příležitost, kdy se uvolnit a odpočinout si.

    Jestliže jste ještě nikdy nezkusila jiného milence než Čecha, možná je na čase se poohlédnout i v jiných vodách. Každá národnost má svoje a je zábavné nechat se svádět. Pokud jste zadaná, můžete si jen užívat jejich pozornosti a trošičku si zvednout sebevědomí. Pokud jste bez partnera, klidně si užívejte, co hrdlo ráčí. Jen nezapomínejte na ochranu! 

  • Italové


    Autor: iStock

    Myslím, že si dovedete představit, jak se procházíte po italských metropolích v rozevlátých šatech a italští krasavci z vás nemohou spustit oči. Nejenže vás počastují úsměvy a obdivným pohledem, ale také mají ve zvyku vyjadřovat svůj obdiv nahlas. Jejich sebevědomí a přímočarost vám vyrazí dech, ale jejich hravost a šarm vám podlomí kolena. Budou se k vám chovat jako ke královně. Studie ukázaly, že Italové chtějí, aby sex trval déle než deset minut. Mají rádi sex stejně jako jídlo a dovedou si obojí stejně užít.

  • Španělé


    Autor: iStock

    Pro mnoho žen je už jen jejich jazyk tím, co rozechvěje strunky vášně. Španělština je jedním z nejvíc sexy jazyků světa. Když k tomu přidáte snědou pleť, tmavé vlasy a pronikavé oči, je jasné, že k tomu, abyste podlehla, je už jen krůček. Španělé jsou vášniví a milují tanec. Na plážích ve Španělsku mají povolenu nahotu, mají velmi liberální postoj k homosexuálním manželstvím, zkrátka jsou velmi pozitivní a otevření všemu. Na žhavý letní románek se španělským býčkem budete ještě dlouho vzpomínat.

    Redaktorka si nechala vyrobit svého milence na míru, podívejte se:

    Video se připravuje ...
    Redaktorka vyzkoušela sex s umělým milencem • VIDEO: youtube/vice

  • Švýcaři


    Autor: iStock

    Tohle vás možná překvapí, ale Švýcarsko je jednou ze zemí, kde jsou lidé nejspokojenější se svým sexuálním životem. Mají velmi progresivní názory, co se legalizace prostituce týče, a sexuální výchova začíná už ve školce. Jednadvacet procent Švýcarů je přesvědčeno, že jejich sexuální výkon a sex celkově jsou prvotřídní. Třetina národa přiznala, že měla sex na veřejnosti. Švýcarští milenci se tedy nebojí experimentu, jsou sebevědomí, o sexu se nebojí mluvit a jsou sexuálně zodpovědní.

  • Francouzi


    Autor: iStock

    Když byla řeč o sexy jazyku, francouzština je asi právem nazývána jazykem lásky. Vždyť do Paříže se sjíždějí všichni milenci světa a romantické duše toužící po něžném citu. Vždyť i vášnivý polibek jazyky je nazván po tomto národu. Na každého Francouze se nahlíží jako na rozeného milovníka. Francouzi mají o něco více šarmu a elegance než rozverní Italové a jsou o malinko tajemnější než vášniví Španělé. Dokážou učarovat nejen ve společnosti, ale i v ložnici.

  • Maďaři


    Autor: iStock

    Maďaři jsou pro nás vlastně docela exotickým národem, přestože jsou nám povahově docela blízcí. Mají horkou krev a jiskru v oku, jediné, nad čím zůstává rozum stát, je jejich jazyk. Když vám šeptají do ouška "miluji tě", tedy "szeretlek", zní to spíš jako vogonská poezie. V každém případě je to národ pohledných mužů a v posteli s nimi okusíte pořádné rodeo!

     

Diskuse ke článku
.