Kdo by si nepamatoval známé hity Sen nebo Keď príde láska? Barbara Haščáková (39) a Erik Aresta (47) se poznali během působení v kapele Maduar a jako duo pak dokonce reprezentovali Slovenskou republiku na soutěži Eurovision. Přestože Barbara poté, co jejich hvězda postupně vyhasla, odešla hledat štěstí do Ameriky, Erik zůstal na Slovensku, věrný povolání dýdžeje a své partnerce Veronice (26).

Z té se mezitím stala manželka a nyní se známý zpěvák pochlubil s radostnou novinkou! Jejich rodina se brzy rozroste o dalšího člena. Spekulace o tom, že je talentovaná hudebnice a dýdžejka v jiném stavu, rozvířil nedávný status na sociální síti, ve kterém se psalo o tom, že se Veronika na nějaký čas vzdálí od mixážních pultů. Erik byl teď pro Nový Čas mnohem konkrétnější: „Manželka se sice prozatím loučí s hraním, ale pouze dočasně, protože čekáme miminko. Je v šestém měsíci. A já jsem samozřejmě nejšťastnější chlap na světě!“

Po miminku známý zpěvák a tanečník podle svých vlastních slov toužil už od svatby s půvabnou brunetkou. „Když člověk potká tu pravou, všechno jde tak nějak samo. Zásnuby, stěhování do domečku, svatba, a po svatbě jsme věděli, že je ten pravý čas,“ prohlašuje Aresta a dodává, že se již nyní na roli otce poctivě připravuje: „Jsem v tom nyní již zcela vzdělaný, čtu různé články, fóra, názory maminek, abych věděl, do čeho se řítím,“ smál se Erik s tím, že jméno a pohlaví miminka si budoucí rodiče chtějí nechat pro sebe.

VIDEO: Nejznámější hit dua MC Erik & Barbara Keď príde láska

Fotogalerie
16 fotografií