Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exmilenku Ashtona Kutchera ubodal sériový vrah: Mariina krev (†32) vypadala jako rozlité víno, popsal herec

Autor: DH, ČTK - 
16. srpna 2019
10:24

Porota u soudu v Los Angeles ve čtvrtek rozhodla o tom, že je muž (43) z přezdívkou „Hollywoodský rozparovač“ vinen z krvavých a brutálních vražd hned dvojice žen a rovněž z pokusu o vraždu třetí. Ke všem zločinům došlo během uplynulých sedmi let. Jedna z mrtvých byla bývalá přítelkyně slavného amerického herce Ashtona Kutchera. 

Michael Gargiulo byl obviněn z vraždy dvaadvacetileté Ashley Ellerinové v jejím hollywoodském domově v roce 2001 právě v noci, kdy se měla sejít s Kutcherem, který svědčil u soudu.

Gargiulo byl také obviněn, že v roce 2005 zavraždil dvaatřicetiletou Marii Brunovou a v roce 2008 se pokusil zavraždit Michelle Murphyovou. Ta se však bránila a přiměla útočníka k tomu, že se sám omylem řízl. Právě stopy krve vedly ke Gargiulově dopadení. U soudu Murphyová vystupovala v roli korunní svědkyně. Gargiulo během čtení verdiktu poroty netečně seděl na lavici obžalovaných.

Porota soudu v Los Angeles má ještě zvážit, zda Gargiulo byl v okamžiku spáchání zločinů příčetný, než soud rozhodne o výši trestu.

Žalobce Dan Akemon vylíčil obžalovaného jako „sériového vraha, chladného jako kámen, který si z žen udělal terč“ a své oběti „zběsile zabíjel nožem“; Ashley Ellerinové zasadil 47 ran nožem v chodbě před koupelnou, Brunové, která bývala jeho sousedkou na předměstí El Monte, bodl ve spánku 17krát.

Obhajoba naopak tvrdila, že neexistuje žádný důkaz přítomnosti jejich klienta na místě dvou vražd. A že patrně mnohačetná porucha osobnosti mohla způsobit útok v roce 2008 proti Murphyové, která zranění přežila. Gargiulo spáchání vražd popřel.

Kutcher, bývalá hvězda televizního pořadu „Dva a půl chlapa“, u soudu v květnu vypověděl, že v roce 2001 dorazil k hollywoodskému bungalovu Ashley Ellerinové poté, co si s ní domluvil schůzku. Dům byl prý rozsvícený, ale zamčený. Tehdy třiadvacetiletý Kutcher se podíval oknem dovnitř a pomyslel si, že „se na koberec vylilo červené víno“. Kutcher odešel a zavražděnou Ellerinovou našla její spolubydlící.

Prokurátoři se domnívají, že Gargiulo už v roce 1993 zavraždil osmnáctiletou dívku v okolí Chicaga. Podle agentury Reuters se očekává, že Gargiulo bude později vydán do státu Illinois, aby se zodpovídal také z tohoto zločinu.

yokky ( 16. srpna 2019 20:16 )

odkdy je Anton Hvez­da????­?🤣🤣🤣🤣🤣­🤣🤣🤣🤣

pajato73 ( 16. srpna 2019 11:46 )

kaluz krve si spletl s rozlitym vinem????? spis se bal zapletacek a utekl ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání