Krásná Jitka Nováčková tráví v současné době léto v Dánsku, protože za místní fotbalový klub Midtjylland hraje její finský přítel Tim Sparv (32). Blondýnka je velmi populární a aktivní na sociálních sítích, kde ji dohromady sledují stovky tisíc lidí. 

Na instagramu sdílela nové sexy fotky v černém prádle, u kterých se hrdě hlásí k tomu, že už není vyzáblou modelkou a je na to hrdá. „Jsem hrdá na svou velikost M. Trvalo mi nějaký čas, modelce, přijmout to jako fakt a cítit se dobře v mých nových mírách," napsala ke žhavým fotografiím Nováčková. 

Jako modelka pracovala mnoho let a nemůže si svou zkušenost vynachválit. Zároveň ale přiznává, že často bojovala s váhou. „Jediné, kvůli čemu jsem byla nešťastná, byl boj s tím, abych byla neustále ve formě. Některá těla zkrátka nemají dispozice na to být superštíhlá. Takže jsem neustále přibírala a hubla," popsala své strasti sedmadvacetiletá kráska. 

Dva roky zpátky se rozhodla dát si od modelingu pauzu a zaměřila se na změny ve svém životě, aby se cítila šťastná. „Udělala jsem něco, co jsem vždycky dělat chtěla - založila jsem si český youtube kanál. Velmi odvážný tah. Ale zároveň nejlepší rozhodnutí. Pár měsíců nato jsem našla lásku svého života v Dánsku. V zemi, která změnila můj pohled na ženská těla. Dánky jsou skutečné ženy, sebevědomé a mají sexy křivky. Děkuji osudu, že mě sem zavedl," vyznala se na sociální síti Nováčková. 

VIDEO: Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
99 fotografií