Sympatická herečka Barbora Kodetová byla vždycky žena krev a mlíko, a své plné sexy křivky se nestyděla předvést například ve filmové adaptaci populární sci-fi ságy Duna. A přestože nikdy netrpěla nadváhou, v minulosti ji často trápily problematické partie a oteklý obličej. Rozhodla se tedy s kily navíc zatočit s pomocí proteinové diety – a jak už to bývá, výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Během pár dní zhubla třeba krásných sedm kilo, jak se svěřila Blesku v červnu.

A vzhledem k tomu, že díky změně stravování a způsobu myšlení má teď postavičku jako lusk, klidně ji dá na odiv celému internetovému světu. Na sociální sítě vyvěsila snímky, na nichž jenom v titěrných bikinách pózuje během dovolené na pláži, ve vlnách. „Teda já tohle jako normálně nedělám, ale holky jde to. Plavky jsou mé osmnáctileté dcery. Fotky neupravené. Foto v plavkách před půl rokem sem ale nedám, to jsem srab,“ přiznala Kodetová na facebooku. A je to doopravdy neskutečný rozdíl oproti tomu, jak se jevila ještě nedávno...

Dcera známého cholerického herce Jiřího Kodeta (†67) je i dva roky před padesátinami zkrátka šťabajzna, za kterou se otočí nejeden muž, a její manžel, známý houslista Pavel Šporcl (46) by si ji měl pořádně hlídat. „Je to nejenom o stravě bez cukru, ale hlavně o hlavě. Musíte si uvědomit, že to děláte pro sebe, a ne pro okolí, a jde to samo. První dva týdny jsem se trápila a říkala si, že to nedám, ale pak se to zlomilo,“ pochvaluje si tmavovlasá herečka, co v plavkách své čerstvě plnoleté dcery Lily (18), která studuje bytový design, vypadá naprosto báječně!

VIDEO: Bára Kodetová radikálně zhubla díky Bočanové!

Video
Video se připravuje ...

Bára Kodetová radikálně zhubla díky Bočanové! Je to o hlavě, říká Markéta Reinischová

Fotogalerie
32 fotografií