Během finálového galavečera vybere porota z dvanácti finalistek 4 dívky, které budou své země reprezentovat na zahraničních soutěžích krásy Miss Universe a Miss Earth. Předán bude i mediální titul Česká Miss internet 2019, volený čtenáři Blesku. Vrcholem večera je vyhlášení novodobé Česko-Slovenské Miss 2019, která se stane absolutní vítězkou a získá pohádkový kontrakt v hodnotě 100 000 eur. Celým večerem bude provázet moderátor a scénarista Libor Bouček.

Odhalena byla i korunka pro vítězky v hodně 400 000 korun z dílny Jitky Kudláčkové: „Bylo nám ctí vyrábět korunky pro letošní speciální ročník České Miss a Miss Universe Slovenskej republiky a doufáme, že se vítězkám budou líbit,“ řekla Kudláčková.

A odtajněni byli i vystupující. Českou stranu zastoupí zpěváci Mikolas Josef a Niko, ze Slovenska dorazí do Hudebního divadla Karlín Miro Žbirka a nebude chybět ani ukázka tvorby samotného divadla. Ukázku z muzikálu Čas Růží předvede Jan Kopečný.

Diváky a přítomné hosty čeká hned několik přehlídek. Dívky budou představeny v kolekci Draps, následovat bude “souboj” české návrhářky Lenky Mulabegovič a slovenského návrháře Fera Mikloška, nepřijdete ani o promenádu v plavkách z dílny Fashion Islandu a samozřejmě závěrečné šaty od sourozeneckého dua Ponerů.

Na to, které finalistky získají tituly nejkrásnějších dívek Česka a Slovenska už si musíte počkat do 25. srpna. Přímý přenos pak můžete sledovat na Prima FTV ve 20:15.

VIDEO: Finalistky České Miss: Čím chtějí zabodovat ve finále?

Video
Video se připravuje ...

Finalistky České Miss: Čím chtějí zabodovat ve finále? Markéta Reinischová

Fotogalerie
22 fotografií