Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pyšný Trump se raduje z holčičky. Syn Eric se mu postaral o desáté vnouče

Autor: Mii - 
20. srpna 2019
22:55

Čáp začátkem týdne přiletěl do rodiny amerického prezidenta. Lara Trumpová, manželka jeho syna Erica, porodila druhé dítě. Je to holčička, kterou pár pojmenoval Carolina Dorothy. „Už teď tě milujeme!“ radují se Trumpovi na twitteru. Pro amerického prezidenta je to již desáté vnouče. Syna Erica má z manželství s jeho první manželkou Ivanou. A pyšný děda Donald Trump radost z toho sdílel i na svém twitteru.

Eric s Larou již jedno dítě mají, téměř dvouletého Erika Luka Trumpa. Pár těhotenství oznámil letos v dubnu, kdy zveřejnil sérii fotek, na kterých byl jejich syn, pes a zpráva, že „dítě číslo dva přijde v srpnu“. Podle Lary se všichni muži v rodině těšili, až se stanou „velkými bráchy“.

Dvojice se vzala před pěti lety na jednom z dovolenkových resortů Donalda Trumpa. Předcházel tomu šestiletý vztah. Eric se v současnosti se svým bratrem Donaldem jr. stará o chod rodinného podniku Trump Organization a často vystupuje v médiích, kde obhajuje svého otce.

Americký prezident se tak nyní může těšit z deseti vnoučat. Donald jr. má se svojí exmanželkou Vanessou pět dětí a jeho sestra Ivanka porodila tři děti. Potomky tedy mají všechny děti, které vzešly z manželství Trumpa s Češkou Ivanou.

Zobrazit celou diskusi