Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chcete ho uhranout? Tohle mu naservírujte na talíř podle znamení!

/
  • (iStock)
    23. srpna 2019 ● 06:00

    Věděla jste, že některé potraviny fungují jako afrodiziaka a podpoří mužovu vášeň? A pokud to mezi vámi ještě není tak žhavé, zkuste celý proces urychlit tím, že nabídnete svému protějšku vhodné jídlo, které v něm zažehne jiskru.

    Už od nepaměti lidé využívali bylinky, vůně i jídlo, které zvyšovaly sexuální touhu u partnerů. Chcete-li toho svého rozparádit nebo ho postrčit, aby se konečně vyjádřil, dejte mu na talíř následující potraviny. Na pomoc si vezměte jeho horoskop, protože pro každé znamení se hodí něco jiného.

     

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock


    Kakao

    Muži Berani potřebují kakao. To obsahuje spoustu účinných látek, jako je draslík, hořčík, železo a antioxidanty. Ovšem ze všeho nejvíc vyniká jeho další přednost – obsahuje fenylethylamin, který stimuluje stejné oblasti mozku, které souvisejí se sexualitou. Slavný Giacomo Casanova (který se narodil ve znamení Berana) pil údajně několik šálků kakaa denně, a jeho sláva jako erotického symbolu, ho provází dodnes!

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock


    Lanýže

    Někdo je nesnáší kvůli jejich zvláštní chuti, jiní se po nich mohou utlouct. Pokud chcete, aby váš partner ve znamení Býka rozhořel vášní, pak mu nabídněte právě lanýže. Tohle aromatické jídlo stimuluje produkci androsteronu, což je mužský hormon odvozený testosteronu.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

     

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Ženšen

    Tahle bylinka se používá po tisíciletí a doporučuje se mužům Blížencům v případě sexuálních poruch či zvýšení apetitu. Je to silný vazodilatátor, který pomáhá ke zlepšení erekce. Existují tři druhy – asijský, sibiřský a americký. A který si vyberete, je jen na vás.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

     

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Česnek

    Muži Raci by měli pravidelně konzumovat česnek, zvláště pokud se jim moc nechce do sexu. Napomáhá totiž proudění krve, což podporuje prokrvení pohlavních orgánů u mužů i žen. A česnek je nejlepší afrodiziakální potravina pro muže narozené v tomto znamení. Pravda, na rande, kde se předpokládá líbání, zrovna není tahle potravina ideální, nicméně pokud má takové účinky, možná to překonáte.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Šafrán

    Mezi afrodiziakální potraviny či ingredience Lvů patří především šafrán, což je koření par excellence. Šafrán obsahuje fytosteroly, které mají podobné stimulační účinky jako mužské hormony. Už před 4 tisíci lety ho Číňané používali jako pomocníka při sexuálních problémech.

     

     

     

  • 6.

    Panna

     

    Panna
    Panna
    Autor: iStock
    Chřest

    Ve starém Římě zjistil politik a řečník Plinius, že chřest má spoustu výhod, mezi nimi i takovou, že dokáže podporovat sexuální apetit. Zvláště pak Panny by měly tuhle zeleninu konzumovat co nejčastěji, a to v čerstvé podobě. Stimuluje produkci testosteronu, hormonu, který hraje klíčovou roli v sexualitě.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Hřebíček

    Kdysi byl ceněn víc než zlato, a není divu. Hřebíček má spoustu benefitů, kromě toho, že ničí bakterie, posiluje imunitu, snižuje stres a pročišťuje organismus, funguje jako afrodiziakum. Teplá a pronikavá vůně navozuje a povzbuzuje smysly. Zvláště muži ve znamení Vah by si měli do každého jídla přidávat hřebíček.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Ústřice

    Štíři muži potřebují ústřice, které jsou po staletí známé svými afrodiziakálními schopnostmi. Obsahují zinek, který je nezbytný pro produkci testosteronu, a tyrosin, který je zase užitečný při syntéze serotoninu (hormonu štěstí).

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Dýňová semínka

    Máte partnera Střelce? Nabízejte mu pravidelně dýňová semínka, která jsou bohatá na hořčík, který pomáhá zvyšovat hladinu testosteronu tím, že usnadňuje jeho absorpci do krevního řečiště. Podle astrologů jsou pro Střelce nejlepší právě dýňová semínka.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Chilli papričky

    Jednou z nejoblíbenějších ingrediencí pro Kozorohy je chilli. Kapsaicin obsažený v chilli papričkách způsobuje zahřívání, vazodilataci a urychluje srdeční frekvence, takže dochází k zvýšení pohlavní touhy. Pozor, pokud sní partner chilli papričku před milováním, asi byste měli zapomenout na orální sex. Dost by to mohlo pálit.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Šampaňské

    Muži Vodnáři by měli popíjet šampaňské, které je spojené se silou a luxusem. Navíc v mužích probouzí vášeň díky histaminu, který obsahuje, a také díky šumivým vlastnostem. Ty pomáhají odhodit stud a vzdát se touhy bez provinění.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

     

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Banán

    Ryby muži potřebují banány, které jsou pro ně nejlepší afrodiziakum. Obsahují totiž draslík, hořčík a vitamin B, které jsou nezbytné pro produkci testosteronu. Pokud je tedy váš vyvolený partner narozený v tomto znamení, udělejte si banánovou party, nebudete litovat. Navíc vezměte v úvahu tvar tohoto ovoce, nemyslíte, že mu to dojde?

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz