Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babička z pekla namáčela vnučku (2) do vařící vody: Dítě možná přijde o nožičky!

Autor: shp - 
22. srpna 2019
13:32

Příběh jako z hororu se odehrál v americkém městě Chattanooga ve státě Tennessee. Jako nejhorší tyranka se zachovala Jennifer Vaughnová. Svou nevlastní vnučku Kaylee Robinsonovou (2) za trest, že zlobila, namáčela do vařící vody. Dívenka má po martyriu ošklivé popáleniny a puchýře na nožičkách. Hrozí jí navíc, že o končetiny přijde.

K nepochopitelnému případu došlo 11. srpna, kdy nevlastní babička hlídala dítě v domově jeho maminky Brittany. Když dítě začalo zlobit, namáčela mu nožičky do vařící vody. Holčička utrpěla vážné popáleniny. Vaughnová pak po děsivém činu zavolala matce.

Řekla jí, ať se okamžitě vrátí. „Slyšela jsem Kaylee v pozadí, jak vřeští,“ vypověděla Brittany webu Metro. Když se maminka vrátila, čekal ji šok. Její dcera plakala a měla opařené nožičky do krve. „Neměla jsem svůj den,“ prohlásila pak Vaughnová o tom, co ji k činu vedlo.

Detektiv: Nejhorší popáleniny, jaké jsem kdy viděl

Vnučku přitom v minulosti několikrát hlídala bez problémů. „Byly to nejhorší popáleniny, jaké jsem kdy viděl,“ prohlásil o zraněních holčičky detektiv Rocky Potter, který případ vyšetřuje. 10 dní po incidentu se bohužel stav holčičky nelepší. Maminka se o ni velmi strachuje.

Je to příšerné, je to tak stresující. Kaylee podstoupila zatím dvě operace, ale nepomohly. Kůže se sama nehojí tak, jak doktoři doufali. Má velké bolesti,“ prohlásila Brittany s tím, že její dceři hrozí dokonce amputace dolních končetin. Puchýře na nohách má tak velké, že připomínají ponožky.

Matka volá po trestu

Vaughnová byla obviněna z týrání dětí a je ve vazební věznici držena na kauci ve výši v přepočtu 3,5 milionu korun. „Kdyby bylo po mém, dostala by stejný trest, jakým zranila mou dceru. Ráda bych, aby jí někdo spálil nohy stejným způsobem,“ uzavřela rozhořčená matka.

alter012 ( 22. srpna 2019 19:34 )

Tak to nemám slov! Takéto beštie si beztrestne žijú medzi ľudmi ?

PPP150W ( 22. srpna 2019 13:58 )

Jo a rozpálenou, tupou pilkou bez šraňku.

havran2 ( 22. srpna 2019 13:38 )

Uříznout babě hnáty !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání