Na place oblíbeného seriálu z lékařského prostředí Modrý kód bylo před pár dny skutečně rušno. Ačkoli se na první pohled zdálo, že se jedná o další normální natáčecí den, přece jenom byl něčím výjimečný. Ve chvíli, kdy časně ráno Sandra Nováková (37) a Petr Konáš (36) dorazili do ateliérů „na značky“, začaly lítat špunty šampaňského a oslavovalo se třetí výročí první klapky tohoto seriálu. Nechyběl dokonce ani slavnostně nazdobený dort.

„Měla to být práce na čtyři měsíce a hele! Dneska jsme oslavili tři roky!“ dojímala se na instagramu Nováková, která v seriálu ztvárňuje arogantní a naprosto neempatickou lékařku Sašu. „Není to vždycky úplně jednoduchá práce, ale myslím, že jí pořád všichni děláme s radostí,“ dodala herečka, která natočila v jeden den třináct obrazů, spala pouhé tři a půl hodiny - a stejně ji neopouštěl úsměv. „Protože už to mám za sebou, samozřejmě,“ vysvětlila.

Jediným, kdo na oslavu dorazil s výrazným zpožděním, byl herec Ondřej Rychlý (26). Zaspal. „Má milovaná Terezka mě svým ochranitelským mateřským reflexem budí v domnění, že jsem náš syn Tobíšek, spící vedle ní, co padá z postele. Zvládne mě takto vzbudit třeba dvanáctkrát za noc v šoku, že padám z postele. Nehledě na to, že mě kromě ní budí i syn, který ale z té postele vůbec nepadá,“ omlouval se syn známého baviče Petra Rychlého (54), a dušoval se, že obvykle se mu něco takového rozhodně nestává.

„Já si myslím, že chodím včas,“ holedbala se oproti němu Nováková, která v seriálu působí od první klapky. „Navíc chodím vždy připravená a umím texty,“ dodala půvabná herečka, kterou v seriálu režíruje (mimo jiné) její manžel Vojtěch Moravec (32). Na dortu, jenž měl tu čest nakrojit herec Petr Konáš, představitel zákeřného doktora Kodyma, si překvapivě pochutnal někdo, kdo se natáčení vůbec neúčastnil – malý Mikuláš (3), syn Sandry Novákové.

VIDEO: Znělka seriálu Modrý kód

Video
Video se připravuje ...

Seriál Modrý kód FTV Prima

Fotogalerie
58 fotografií