Naposledy si Jana Plodková zahrála v pohádce Hodinářův učeň, ve které se proměnila v ohyzdnou postavu Lichoradky, která má černé vlasy a ošklivé zuby, tedy úplný opak samotné herečky. Lucii Výborné (50) na Radiožurnálu prozradila, že s velkou transformací pro vysněnou roli nemá žádný problém. 

„Změna barvy vlasů, střihu, klidně i postavy, s tím taky nemám nějaký extra problém. Když tvořím postavu, myslím, že si to můžu dovolit změnit a nevycházet jen čistě ze mě, řekla v rozhlasovém pořadu Plodková, které by nevadilo třeba ani pořádně přibrat. „Když by ta postava za to stála, tak určitě, dodala blondýnka.

To moderátorce Lucii Výborné připomnělo hereččinu roli v seriálu Kosmos z roku 2016, ve kterém měla zvětšená prsa. Plodková hrála postavu Milady Musilové, kapitánku vesmírné mise, která byla obdařena přírodními pětkami. Sama by tak velká prsa ale nikdy mít nemohla. Takto bych si asi prsa zvětšit nenechala, okamžitě ze sebe vychrlila Plodková. 

Zároveň ale přiznává, že bylo zajímavé si život s velkými ňadry vyzkoušet. „Byla to pro mě zábavná studie. Já jsem to totiž nikdy nezažila, takže jsem sledovala reakce mužů. A i když všichni ze štábu věděli, že je to vycpanina, opravdu obrovská náhražka čehosi, tak stejně všichni koukali dolů. Všichni! Nikdo se mi nekoukal do očí, vzpomínala držitelka Českého lva z roku 2010 za film Protektor. 

„Zároveň to prostorové vnímání bylo úplně jiné. Já jsem narážela do futer, u oběda jsem si musela to poprsí sundávat, protože vždycky jsem si ho nějak pokecala. Opravdu to nebylo jednoduché,“ popisovala se smíchem herečka. 

Později si také zahrála v seriálu Černé vdovy, ve kterém zazářila po boku supervnadné kolegyně Jitky Čvančarové (41). Nabízí se tak otázka, zda s ní konzultovala své postřehy ze života s velkými ňadry. „Po Kosmu to bylo už několik let, takže na to jsem si už nevzpomněla, dodala na téma velkých prsou Plodková. 

VIDEO: Jana Plodková: Ani po 7 letech vztahu se nechtěla vdávat!  

Video
Video se připravuje ...

Jana Plodková: Ani po 7 letech vztahu se nechtěla vdávat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
102 fotografií