Bára Mottlová byla jednou z pozvaných celebrit na finále Muže roku, které se konalo již tradičně v Náchodě. Následující ráno poté, co zazářila na červeném koberci, zaslala na instagram provokativní fotografie z balkónu, na kterých jí vykukuje pozadí. 

„Miluju rána, miluju balkony, miluju výlety. Mějte nádherný víkend! Já dnes v autě strávím snad celý den," napsala ke snímku Mottlová. Seriálová hvězda z Krejzových nebo z Přístavu snad nezná slovo stud, protože pravidelně dráždí své fanoušky příspěvky z dovolených, na kterých většinou hrají hlavní roli její ňadra nebo právě pozadí. 

Není se ale čemu divit, třiatřicetiletá blondýnka se chlubí výstavní postavou, na kterou si dělá zálusk nejeden muž. Její sexy tělo ale volné není, protože už téměř rok randí se záhadným mužem, jehož jméno odmítá prozradit, nebo v jejím případě spíše potvrdit. 

Podle všech indicií totiž randí přímo s mužem roku 2016 Josefem Kůrkou (27), se kterým byla mnohokrát spatřena na veřejnosti a garde mu dělala i na pátečním finále. S Pepou jsme jen moc dobří kamarádi,“ vysvětlila koncem března Mottlová. „Nemohla bych být s krasavcem. Nemohla bych být s chlapem, který je hezčí než já. Ten můj tak hezký není,“ opět popírala jejich vztah o pár týdnů později. 

Sama přiznala, že s novým přítelem strávila letošní dovolenou v Panamě, na své sociální sítě ale zasílala jen snímky, na kterých je sama. Asi není velkým překvapením, že úplně ve stejnou dobu byl v Karibiku právě i Kůrka, který se také na fotkách objevoval zásadně jen single. 

VIDEO: Provokatérka Bára Mottlová: Přiznala nového chlapa a nové špíčky

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Bára Mottlová: Přiznala nového chlapa a nové špíčky Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
85 fotografií