Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lékaři poslali holčičku (†3) domů se zácpou: Za 4 dny zemřela na rakovinu!

Autor: rc - 
27. srpna 2019
16:15

Francesca Siová měla dlouhodobé zdravotní problémy. Lékaři ji však poslali domů s tím, že se jedná o pouhou zácpu. Tříletá holčička čtyři dny nato dostala zástavu srdce. Rodiče po smrti své milované dcerky zjistili, že měla rakovinu střev.

Francesca Siová pocházející z města Bromley v anglickém hrabství Kent začala být zničehonic neobvykle unavená. Celý den polehávala a měla problémy si dojít na záchod. Začala odmítat jídlo a cítila prý neuvěřitelnou bolest při vstávání a chůzi. Navíc měla vysokou horečku. Rodiče Lorraine a John proto vzali dceru k obvodnímu lékaři. Ten ji však poslal domů s projímadly a rodiče uklidňoval tím, že je to pouhá zácpa.

Stav tříleté dívky se však zhoršoval. Rodiče se s ní proto vydali na pohotovost, kde navzdory tomu, že plakala bolestí, museli čekat čtyři hodiny, než je přijal lékař. Podle informací britského listu The Mirror byla následně poslána na pediatrické oddělení nemocnice v Orpingtonu v Kentu. Lékaři však neprovedli žádné testy s tím, že se jedná o zácpu, a Franscescu opět poslali domů. O čtyři dny později došlo k nepochopitelné tragédii. Francesce se najednou zastavilo srdíčko a pomoci už jí nedokázali ani přivolaní záchranáři.

Pitva odhalila, že Francesca trpěla rakovinou. Ve střevě byl nalezen pět centimetrů velký nádor. „Co se Francesce stalo, je velice vzácné,“ uvedl lékař pro deník The Sun. Rodiče ale po tragédii založili sbírku, aby mohli nemocnici zažalovat. „Žádná částka peněz nám nemůže dát lásku a štěstí, jakou nám přinesla Francesca. Nicméně, boj za její případ je tím nejlepším způsobem, kterým můžeme uctít její život a vrátit zpět radost, kterou nám přinesla do života v té krátké době, kterou s námi byla,“ uvedli její rodiče.  

Nezadat ( 1. září 2019 21:04 )

Zapomněl jsem dodat,že veškerý lékařský správy mám okopírované abych se chránil před takovým dobytkem co zabíjí a ještě by se chtělo z pozůstalýma soudit o tom jak jsou skvělí.

Nezadat ( 1. září 2019 20:34 )

Před 6 roky mě lékařka z obvodu doporučila abych vyhledal lékařskou pomoc u psychiatra, za 14 dní jiný lékař mě diagnostikoval rakovinu jícnu v posledním stádium,plakal jsem i při polykání tekutin,ale podle lékařů jsem se s toho zázrakem dostal.Jmenuje se Mudr Dana Kebedeová z Brna a varuji její pacienty.

Zobrazit celou diskusi