Půvabná herečka Alice Bendová, typická představitelka „sexy potvor“, se proslavila řadou odhalených a erotických scén. S obnažováním ostatně nikdy neměla problém. A přestože se už před časem zařekla, že se na stříbrném plátně ani na televizních obrazovkách svlékat nebude, na sociálních sítích své vnady ukazuje poměrně často. K radosti jejích (především mužských) fanoušků! Byla by totiž škoda, kdyby už nikdy nenechala nahlédnout do svého dekoltu… A to nejenom na plážích u moře, ale i v přírodě!

Bendová totiž neodolala a stejně jako většina Čechů také ona popadla košíček a vyrazila do lesa. „Došlo to tak daleko, ta naše nenažranost, že jsem si prostě svlíkla triko a mrskala jsem ty houby i tam. No nevím, jestli je úplně normální, jak hodně rostou. Kdo pamatuje Černobyl? Jak v tom roce i rok poté rostly houby,“ dumá na instagramu. „Takhle ‚oblečená‘ jsem samozřejmě potkala lesníka. Byl mooooc milý,“ svěřila se s veselým zážitkem u rajcovní momentky, jíž dominuje spíše než úroda hub mocné Alicino poprsí v šedé podprsence. Stejný záběr pak sdílela i v instastories, kde jej doplnila slovy „hamty hamty“. Dokázal se pohledné umělkyni alespoň myslivec dívat do očí? To už Bendová svým followerům nesdělila.

Tato fotka je každopádně jasným důkazem, oč by byla česká kinematografie ochuzena, kdyby si poklady svého výstřihu nechávala Bendová jenom pro sebe, případně pouze pro svého partnera Michala Topola (32). Milovníci jejích impozantních vnad si je mohou alespoň připomínat ve starších snímcích. Vždyť kdo by si například nepamatoval onu legendární scénu z hořké komedie Báječná léta pod psa, v níž se neváhala obnažit na lodičce, a ukázat všem divákům svá ňadra v celé své kráse? Anebo v krimi Kajínek, kde se nejen svlékla, ale také předvedla heroický výkon při divoké souloži na kuchyňské lince.

Na nejžhavější snímky této přitažlivé herečky, které ani věkem neubývá na sexappealu, se můžete podívat do naší galerie…

VIDEO: Záběry sexuálních scén jsou ve filmu Kajínek opravdu hodně naturalistické!

Video
Video se připravuje ...

Záběry sexuálních scén jsou ve filmu Kajínek opravdu hodně naturalistické. pro Blesk J.B.J. film

Fotogalerie
33 fotografií