Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Studentka cvičila na balkoně jógu: Spadla z 25 metrů, ale přežila! Nebude chodit, obávají se

Autor: shp - 
27. srpna 2019
19:09

Na co proboha myslela? Mladá mexická žena Alexa Terrazasová (23) se rozhodla nebezpečně cvičit jógu na zábradlí balkonu v 6. patře. Když se rukama vzepřela a nohy vystrčila do vzduchu, neudržela se a spadla z výšky 25 metrů. Následky jsou tragické, ale dívka může děkovat bohu, že zřícení z balkonu vůbec přežila.

K šíleně vypadající nehodě, za kterou si ale Alexa může sama, došlo v sobotu v mexickém státě Nuevo León. Dívka cvičila jógu na balkoně. A rozhodně více kvůli publicitě než zdraví. Při riskantním kousku se totiž nechala fotit.

Spadla, zranila se a proslavila se

Publicity se jí nakonec dostalo, i když určitě ne v podobě, jakou si přála. Snímek z balkonu se totiž stal okamžitě virálním poté, co z něj dívka spadla. Přivolaní zdravotníci odvezli Alexu do nemocnice v kritickém stavu.

Po hospitalizaci následovala náročná operace, při níž se lékaři snažili zachránit studentce nohy. Zákrok trval celých 11 hodin a jeho výsledek je nejistý. Podle britského Daily Mailu řekli doktoři dívce, že jí nemohou slíbit žádné výsledky.

Zda bude chodit, je nejisté

I kdyby byla operace úspěšná, může se stát, že se na nohy pořádně nepostaví další tři roky. Je však možná, že už chodit nebude nikdy. Kromě nohou si Alexa zlomila i ruce, boky a hlavu. Její stav vyžadoval i několikahodinové transplantace krve.

miasek ( 1. října 2019 18:25 )

Kvuli jeji blbosti se ted musi o ni starat plno lidi a prognoza do budoucna taky o nicem, takze dalsi lidi, co ji budou muset venovat peci a starost.

XYZ3 ( 27. srpna 2019 19:44 )

Boky, hlavu a nekolikahodinova transplantace krve ??? Kterej chytrák to psal? V každém případě je ta žena opravdu na hlavu (spadlá)...

Zobrazit celou diskusi