Bývalá modelka a současná dvojnásobná maminka na plný úvazek Agáta Prachařová nyní neprožívá zrovna nejšťastnější období. Jen horko těžko se jí daří vyvracet teorie, že je její manželství s hercem Jakubem Prachařem (35) po Kubově údajné nevěře a neobvyklém chování z několika posledních měsíců v troskách  a teď si musela vyslechnout hodně jedovatou kritiku! Byla totiž jednou z celebrit, které se zašly podívat na finálový galavečer České Miss, a podle některých jejích příznivkyň (pokud se tedy po takhle ostrých slovech ještě dají nazývat příznivkyněmi…) na této akci v dlouhých černých šatech vypadala jako chudá příbuzná!

„Ten úsměv mi prostě nesluší,“ povzdechla si druhá vicemiss z roku 2005 u snímku, na němž vypadá mnohem přirozeněji než s jejím typickým „duck face“ výrazem, pro který je často terčem nejrůznějších urážek. Nebyly to však tentokrát našpulené rty, jimiž se nezavděčila široké mase svých followerů na instagramu, ale outfit, který pro onu slavnostní událost zvolila. „Úsměv sluší, jste pěkná ženská, ale ty šaty vám nesednou ani trošku,“ odvážila se podotknout jedna Agátina fanynka, která se ještě držela notně při zemi. Další si už servítky nebraly a naložily Agátě, co se do ní vešlo!

„Copak úsměv, lepší než kachna, ale ty šaty jsou běs… Bonprix?“ rýpla si jedna dáma do známého řetězce s levnou módou. „Ty šaty! Opravdu si nemůžeš půjčit nějaké luxusnější? Sleduji i Švantnerovou a vedle ní si musela vypadat jak šmudla,“ přisadila si další žena. Vítězka soutěže Miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (26) totiž během finálového večera předávala nové miss korunku,a na pódiu se objevila v naprosto epesní bílé toaletě pošité blyštivými kamínky s vysokým rozparkem a s nádherným stylingem vlasů. Zatímco Agáta zvolila šaty notně jednoduchého střihu, hladce vyčesaný ohon,a kolotočářsky veliké náušnice.

To, zda vypadala lépe moderátorka pořadu Máma nad věcí Prachařová, anebo modelka randící s fotbalistou Patrikem Dresslerem (28), necháme raději na vašem posouzení...

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti
Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti. 

Fotogalerie
54 fotografií