Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sexuální otrokyně Epsteina (†66) masírovala nohy tvůrci Simpsonových: Měl plesnivé nehty, naříkala

Autor: shp - 
30. srpna 2019
05:20

Jako sexuální otrokyně pedofilního finančníka Jeffreyho Epsteina (†66), který spáchal sebevraždu ve vazební cele, toho vytrpěla a viděla hodně. Tohle ale bylo moc i na ni! Virginia Robertsová Giuffreová (35) popsala, jak ji miliardář donutil masírovat nohy tvůrci seriálu Simpsonovi Mattu Groeningovi (65), na nichž měl plesnivé nehty.

Web britského deníku Daily Mail přinesl detaily ze setkání Virginie a Groeninga, které jsou uvedeny v dosud nevydaných memoárech The Billionaire Playboy’s Club (Klub miliardářského playboye). Ty byly odtajněny soudem kvůli probíhajícímu vyšetřování Epsteina podezřelého z obchodování s lidmi a sexuálního zneužívání nezletilých. S tvůrcem Simpsonových se Virginia potkala v roce 2001, když kreslíř a animátor letěl Epsteinovým soukromým letadlem.

Virginia je fanynkou Simpsonových

Když do stroje nastoupila, čekalo ji velké překvapení. „Byl tam nečekaný host. Letěl s námi Matt Groening – producent Simpsonových. Byla jsem tak nadšená, protože miluji sledování toho seriálu. Chovala jsem se jako poblázněná fanynka. Ptala jsem se ho na všechno. Od toho, jak přišel s nápadem na seriál, až po to, odkud bral inspiraci na postavy. Řekl mi, že je všechno založeno na jeho rodině, ale bez scének šíleného otce Homera škrtícího syna Barta,“ napsala Virginia.

Pedofil: Udělej mu masáž nohou

Užívala jsem si povídání, ale v tom začal Jeffrey trvat na tom, abych Mattovi udělala během krátkého letu masáž nohou. Nikdy jsem klienta neodmítla, ale když jsem viděla tvar jeho nohou, málem jsem se pozvracela při myšlence, že na ně budu sahat. Měl žluté a plesnivé nehty, které by měl i někdo s motorovou pilou problém ostříhat. A pak měl v prasklinách svých zpocených nohou zbytky ponožek,“ popsala kreslířovy nohy otrokyně.

Nucené sexuální orgie

Protože věděla, že je zle, odběhla na chvíli a vrátila se s mýdlem, ručníkem a horkou vodou, s jejichž pomocí Groeningovi nohy před masáží umyla. Setkání s kreslířem popsala Virginia jinak jako příjemné. Nakreslil jí dokonce dva obrázky s věnováním. V tomto příběhu tak slavný animátor padouchem není. Je jím Epstein, který Virginii měl k masáži donutit. A nutil ji prý jako nezletilou k mnohem horším věcem. Podle jejích slov i k sexu ve třech, lesbickému styku nebo skupinovým orgiím.

ProkopMlejnek ( 20. září 2020 17:36 )

U lidí, kde by člověk nejméně čekal, tak to sou ty největší dobytkové !
Prase jedno, peněz že neví co s nima a kde jakej sedlák má upravenější nohy.
Tfuj !

SCHWARZENBERG ( 17. září 2020 18:35 )

Papež olizuje migrantům plesnivé haksny naprosto běžně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání