Od rozvodu Vlaďky Erbové a Zdeňka Bahenského má bývalá modelka v plné péči jejich společnou dceru Viktorii (13), kterou čeká v září návrat do školy. Vzhledem k tomu, že se musí odstěhovat od svého expřítele Michala Gulašiho (33), se kterým žila v Brně, Bahenský nemá ani tušení, na jakou školu jeho dcera bude chodit a kdo se o ni stará po dobu pobytu Erbové v nemocnici.

„Teď jsem volal na sociálku, protože vůbec nevím, kde dcera v současnosti bydlí, u koho je. Co jsem se nedočetl v médiích, to nevím. Taky bych vzhledem k vysokému datu čekal, že budu vědět, kam od září bude dcera chodit do školy. Zvlášť, když je ze zákona dané, že jako otec o tom musím spolurozhodnout,“ rozčílil se pro eXtra.cz profesionální hokejista.

Nelíbí se mu ani to, že hospitalizace jeho bývalé manželky přišla zrovna v době, kdy se měl konat soud o snížení výživného. To má Bahenský v současné době stanovené na 18 tisíc korun měsíčně, což bylo soudem v říjnu 2018 uznáno jako přemrštěné. Od rozvodu prý manželce přeplatil přes půl milionu korun. 

„S právními zástupci jsme matku vyzvali, aby přeplatek vrátila, nebo že se bude brát jako předplacené výživné. Odmítla obě varianty, proto je to nyní opět u soudu, kterému se úmyslně vyhýbá a soud se odročuje, prohlásil nedávno Bahenský

Radost tak nemá ani z dalšího odročení. „Další stání jsme měli mít 26. srpna, soud to kvůli její údajné nemoci odročil na 26. září. Teď dávala žádost o další odročení, soud jí to ale podle mých informací zamítl,“ popuděně komentuje nároky své exmanželky. 

„Těžko říci, jak je to ve skutečnosti, čemu věřit. Někoho by mohlo napadnout, že se hodila marod nebo že schválně zdržuje, ale já sám vážně nevím,“ dodává bezradně hokejista. Podle něj si je Erbová vědoma, že soudním líčením se jeho alimenty zpětně výrazně sníží, je tak možné, že jeho manželka jen zneužívá situace. 

VIDEO: Magazín Lesk: Kolaps Erbové a vážná nemoc! A Ivan Hlas rok po rakovině

Video
Video se připravuje ...

Kolaps Erbové a vážná nemoc! A Ivan Hlas rok po rakovině Blesk TV

Fotogalerie
69 fotografií