Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ravenův horoskop na září: Rakům přinese peníze, Lvům milostné pletky

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. září 2019 ● 09:17

    Astrolog a mág Raven Argoni vás bezpečně provede nástrahami měsíce září. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    První polovinu září prožijí Berani v relativním klidu, nikdo po nich nebude nic chtít, nikdo se jim nebude s ničím vnucovat a pokud sami dostanou nějaký téměř podnikatelský nápad, jak posílit zisk do vlastní kapsy, tak realizace čehokoliv, i když to bude na první pohled užitečné a chvályhodné, se může protáhnout až do příštího měsíce, čili do října.

     

    Všechno půjde sice dobře a podle plánu, ale pomalu, jak ve zpomaleném filmu. Hlavním motivem a látkou k zamyšlení bude v září pro Berany princip ztráty, hlavně pak ztráty času. Vyplatí se proto přemýšlet nad vším, co budete dělat a čemu se budete věnovat, jestli to náhodou pro vás není více či méně zbytečné.

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Uran, Měsíc a samé krásné a podnětné trigony, týkající se hlavně zdraví, spokojenosti a partnerství, jsou krásné dárky, které si znamení Býka schovává pro své majitele hned od začátku druhé poloviny září.

     

    Býci mohou od začátku až do konce září přemýšlet o stěhování, popřípadě také o změně práce a snadno se může přihodit, že právě ty nejzajímavější nápady se ještě letos splní.

     

  • 3.

    Blíženec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Všechno bude relativně v klidu, trocha překvapení se může konat v oblasti partnerství a partnerské spolupráce.

     

    Takže pokud patříte k Blížencům a spolupracujete ještě s někým na společné zakázce nebo máte ještě s někým firmu 50 na 50, snadno se vám stane, že se právě nyní, v září dožijete nějakého zajímavého překvapení.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Velmi dobré konstelace mají Raci obecně na zisk a na peníze. Celé září budou mít dojem, že se rozhodně vyplatí chodit do práce nebo podnikat.

     

    Pozor si ale dávejte na jakékoliv investice, současná doba nepřeje investicím, pokud máte nějaké, jak se tak hezky říká, zbytečné peníze, dopřejte radost sobě, rodině nebo přátelům, ale rozhodně je nevkládejte do žádných investičních fondů.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zajímavé pokusy v partnerské sféře čekají v září na Lvy.

     

    Užijete si spousty zajímavých chvilek, týkajících se vztahů, manželství a sexu a je i možné, že pokud jste chtěli z nějakého partnerského svazku odejít, že si to právě nyní, během dvou až tří týdnů rozmyslíte a odhodláte se k druhému nebo i třetímu pokusu o zachování partnerského svazku.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Bohatý život a mnoho různých novinek, překvapení a nečekaných možností bude v září 2019 čekat hlavně na Panny. V první polovině září bude na životní osudy všech šťastných zrozenců ve znamení Panny vykazovat potěšující vliv Slunce, Mars, Merkur a Venuše.

     

    Dobré konstelace jsou samozřejmě jedna věc a jak toho využijete bude věc druhá. Dávejte proto dobrý pozor na všechny možnost i na různé náznaky, které se ve vašem okolí objeví a projeví.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Podobně jako Beran v opozici, budou se muset i Váhy během září smířit s nějakou ztrátou, která vstoupí do jejich života. Na jednu stranu to není žádná velká legrace, ale na druhou stranu se může jakákoliv ztráta projevit jako "oběť" při ritualizaci libovolného přání.

     

    Váhy mohou využít jakékoliv  ztráty na urychlení svého vlastního profesionálního růstu. Vše podle zákona, že jakákoliv ztráta se dá transformovat v osobní prospěch a růst.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na Štíry čeká celkem klidné září, kdy se dokončí projekty, které byly započaty v minulých měsících. To se týká jak pracovních, tak i soukromých plánů a cílů, které souvisejí například s rekonstrukcí bytu či domu nebo s prodejem, popřípadě koupí nemovitosti, motocyklu nebo auta.

     

    Dá se očekávat i to, že mnoho Štírů doplatí splátky z minulosti a bude přemýšlet, co většího by si mohli opět pořídit.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Již v první polovině září čeká na Střelce celá řada drobných konfliktů, které se budou týkat zdraví, práce, partnerství, soužití v rodině a financí.

     

    Buďte raději na všechno dvakrát opatrní, nenechávejte nic, na čem vám záleží, náhodě a než začnete cokoliv řezat, tak si to změřte raději třikrát a ne jenom dvakrát. Druhá polovina září, zvláště potom poslední týden vám přinese radostné překvapení v podobě menší, ale příjemné výhry.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V Kozorohu stále dominuje Saturn, což je planeta, která nese spíše negativní poslání než pozitivní, ale je v lepším vzájemném poměru s ostatními planetami, než třeba Jupiter v sousedním Střelci.

     

    Dá se proto očekávat, že do života bude během září 2019 vnášet spíše energii a potřebný odpich, aby se všechno, do čeho se Kozorozi pustí, zdárně dokončilo. Takže, pokud nebudete riskovat, budete v září s většinou věcí spokojení, to je asi nejstručnější poselství pro Kozorohy, týkající se letošního září.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud budeme hledat cokoliv, s čím by v průběhu září nemusel být Vodnář spokojený, tak v podstatě nenajdeme nic. Vodnářům nic negativního nehrozí, budou celkem spokojení a ostatní lidé, ze širokého i dalekého okolí je budou považovat za nejvyšší autority, takže na ně budou přilepení od rána do večera.

     

    Některým Vodnářům se to bude líbit, jiným možná ne, ale říkáme si to hlavně proto, že kdyby náhodou někdo z Vodnářů hledal konstruktivní samotu, abychom pro něho nebo pro ni (v případě možná i trochu zoufalé Vodnářky) měli pochopení.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Spojení Černé Luny a Neptunu se často projevuje jako oboustranně nabroušená dýka, kterou Ryby zuřivě mávají kolem sebe. Je možné, že během září 2019 budou trochu nervózní, protože je kolem nich opět plno věcí, které Rybky nakously, ale ještě nedořešily.

     

    V případech, že Ryby právě řeší něco státotvorného, tak jim dopřejte klid k ukončení započatých úkolů, ale v případech, že nic důležitého neřeší, by bylo lepší, kdyby si pár dní odpočinuly a zabývaly se lenošením a nicneděláním. Což je koneckonců také práce, jako každá jiná.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz