Není to poprvé, co Erbová skončila v nemocnici. V minulosti českou Halle Berryovou trápila už štítná žláza, gynekologické problémy, zápal plic nebo podlomená psychika. Před dvěma týdny byla hospitalizována s infekčním onemocněním, zřejmě se jednalo o zánět mozkových blan.

„Holky moje, hlásím hospitalizaci. Na jak dlouho, nejsem schopná říct, šokovala Erbová. „Moooc mě to mrzí, ale nemoci nechodí po horách, ale po lidech. A já jsem takový vděčný hostitel.“

Minulý týden byla už Vlaďka propuštěna do domácího léčení. Ale místo odpočinku vyrazila v pátek se synem Markusem na dětský tábor, který sama zorganizovala. Blesku to potvrdila Eva Decastelo, která se tábora s oběma dětmi zúčastnila. Některým lidem se její náhlé uzdravení nezdá. 

„Vlaďko, nic ve zlém, ale opravdu jste se záhadně brzy uzdravila,“ napsala na sociální síť jedna ze sledujících Erbové. „Ve vší úctě, nemám potřebu nikomu sdělovat svůj zdravotní stav. Jsem z nejhoršího venku a teď si odpočívám s léky a se svými kamarády a dětmi. Mám plnou péči všech kolem a je mi určitě takhle líp než v nemocnici,“ odpověděla Vlaďka. Vypadá to tedy, že dalšího soudu, kde se bude řešit snížení alimentů bývalého manžela Zdeňka Bahenského (33) na dceru Viktorku (13), se modelka už bude moct směle zúčastnit.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií