Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejlepší gymnastka světa je v šoku: Její bratr je trojnásobný vrah?!

Aktualizováno -
3. září 2019
14:29
Autor: ČTK - 
3. září 2019
14:01

Američan Tevin Biles (24), bratr americké gymnastické hvězdy, olympijské vítězky Simone Bilesové (22), byl zatčen kvůli podezření z vraždy. Podle policie patří muž zaměstnaný jako voják mezi pachatele, kteří na Silvestra zastřelili v Clevelandu tři muže. 

Nejlepší sportovní gymnastka současnosti Simone Bilesová se špatně vyrovnává s tím, že by v rodině mohla mít trojnásobného vraha.

„Je mi hluboce líto všech postižených, především obětí a jejich rodin. Nedokážu říct nic, co by vyléčilo jejich bolest, ale chci alespoň vyjádřit mou soustrast každému, koho tato tragédie poznamenala. Prosím všechny, aby respektovali soukromí mé rodiny, snažíme se přes tu bolest dostat,“ napsala čtyřnásobná olympijská vítězka a držitelka rekordních 14 zlatých medailí z mistrovství světa na twitteru.

Tevin Biles je jeden z podezřelých v případu vraždy trojice mladíků na silvestrovské oslavě v Clevelandu ve státě Ohio. Podle svědků se na večírku zjevila „skupina nezvaných hostů“, strhla se rvačka a pak došlo ke střelbě. Na místě zemřeli 18letý Delvante Johnson a 21letý Toshaun Banks. Poslední obětí byl Devaughn Gibson (†23), který svým zraněním podlehl v nemocnici. 

Dvaadvacetiletá gymnastka byla v dětství stejně jako její tři sourozenci svěřena do náhradní péče, neboť její matka byla závislá na drogách a na alkoholu. Později ji spolu se sestrou adoptovali prarodiče, zatímco její bratr vyrůstal spolu s další sestrou u pratety. 

  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání