Ačkoliv Eva Decastelo oplývá spíše decentně kyprými křivkami, vždy se dalo říct, že na ní muži mohou jen oči nechat. Sexy moderátorka si však uvědomuje, že pro krásu a štíhlou postavu je třeba se snažit, a tak kvůli focení pro pánský časopis shodila v loňském roce krásných šest kilo.

Poté si myslela, že ve formování svého těla bude pokračovat. To ale nakonec úplně nevyšlo. „Velmi vesele jsem přestala cvičit, zcela regulérně jsem se rozežrala. Měla jsem zajímavou práci, natáčení, kde byl fantastický catering, chodila jsem na obědy, večeře. Zdravý životní styl jsem nedala. V lednu jsem si řekla, že dám do léta six pack, ale neřekla jsem naštěstí, do kterého léta,“ přiznala pro super.cz Decastelo.

„Bohužel strašně miluju jídlo. Jsem schopná sežrat půl plechu bublaniny a nemám s tím žádný problém,“ práskla na sebe Eva, že ovládat se v jídle jí dělá značný problém. „S ženskýma křivkama to není úplně špatný. Nejhubenější jsem vždycky v prosinci a v lednu, úplně nesmyslně. A podle mě to takhle bude i teď.“

VIDEO: Eva Decastelo přiznala všechny úpravy v obličeji! A není jich málo... 

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo přiznala všechny úpravy v obličeji! A není jich málo... Markéta Reinischová


Fotogalerie
69 fotografií