Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nechutný žert: Sedm studentů namíchalo učitelům do palačinek sperma a moč!

Nechutný žert: Sedm studentů namíchalo učitelům do palačinek sperma a moč! (ilustrační foto)
Nechutný žert: Sedm studentů namíchalo učitelům do palačinek sperma a moč! (ilustrační foto)  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: rc - 
5. září 2019
16:56

Nechutný žert si vymyslelo sedm studentů ze střední školy v americkém Ohiu. Jako každý rok se tam konala kuchařská soutěž, která ale tento rok skončila policejním vyšetřováním. Skupina studentů do palačinek, které připravovali pro učitele, namíchala sperma a moč!

V květnu se na střední škole Olentangy Hyatts Middle School konala kuchařská soutěž, která se tam pořádá každý rok v květnu jako oslava konce školního roku. Soutěže se zúčastní studenti, kteří připravují pokrmy pro učitele. Ti v soutěži figurují jako porota.

Skupinka sedmi studentů ve věku 1415 let si ovšem vymyslela velice nechutný vtípek. Nasmažili svým pedagogům palačinky a do těsta přimíchali sperma a moč! Palačinky pak servírovali učiteli (49) a jeho kolegyni (29).

Jeden ze studentů navíc vše natáčel. Studenti počkali, až učitelé kontaminované palačinky snědí, a posléze nechutné video publikovali. „Jeden ze studentů to filmoval a video kolovalo po škole a tak se dostalo i k vedení školy,“ řekla Tracy Whitedová, mluvčí šerifa Delaware County, podle britského deníku Daily Mail. Skupinka studentů se bude zpovídat ze svého činu u soudu pro mladistvé. 

agfor ( 5. září 2019 19:11 )

Studentíci se asi dívali na jednu starou americkou "komedii".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání