Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hitler dostal pokutu za líbání školačky (13): Pedofilní stařec je prý vůdcův poslední žijící příbuzný

Autor: chal - 
5. září 2019
17:20

Údajně posledního žijícího příbuzného nacistického diktátora Adolfa Hitlera uznal soud v Německu vinným ze sexuálního obtěžování 13letého děvčete. Romano Lukas Hitler (69) školačku nalákal k sobě domů a tam ji líbal proti její vůli.

Otec Adolfa Hitlera Alois měl mladšího bratra, jehož vnuk se po druhé světové válce odstěhoval na Slovensko a narodil se mu syn Romano Lukas Hitler (69). Alespoň tak to vypráví sám Romano Lukas, který v současnosti bydlí ve východoněmeckém městě Görlitz u hranic s Polskem a považuje se za posledního žijícího příbuzného Adolfa Hitlera.

Muž nesoucí příjmení jednoho z nejhorších zločinců v historii lidstva se nyní nechtěně dostal do povědomí veřejnosti zvráceným chováním. Hitler dostal u soudu pokutu 800 euro (20 tisíc korun) za sexuální útok na 13letou školačku známou jako Aniu.

„Prodával jsem garáž a Hitler se mi ozval na inzerát. Jenže když přišel, místo o garáž se zajímal spíš o Aniu. Nalákal ji k sobě do bytu na sladkosti, dal jí nějaké oblečení a umělé květiny, a dokonce jí nabídl, že se vezmou,“ popsal otec děvčete.

Když Ania rodičům prozradila, že ji Hitler líbal, zakázali jí se s ním vídat a obrátili se na policii. Hitler se snažil bránit tvrzením, že si zkrátka jen užíval dívčinu přítomnost a polibek jí dal pouze na přivítanou, jak je v Německu běžné.

„Jsem nevinný,“ tvrdil údajný potomek nacistické zrůdy. Soudce Ulricha Schettgena (62) však Hitler nepřesvědčil, Aniu podle něj líbal na krk a tvář prokazatelně proti její vůli.

Romano Lukas Hitler tvrdí, že má pohnutý osud už od dětství. Jeho rodiče údajně zemřeli, když byl malý, a tak se ho jako sirotka ujali v klášteře, odkud ho adoptovala polská rodina. Když Hitler dospěl, přestěhoval se do Německa a pracoval jako kormidelník na lodi. Sehnat práci se jménem Hitler však podle jeho nositele není nic snadného. 

Ačkoliv si Hitler stěžuje na těžký úděl spjatý s prokletým příjmením, má na zdi v bytě zarámovanou vůdcovu podobiznu. 

pajato73 ( 6. září 2019 11:22 )

v Nemecku neni Problem si zmenit soudne jmeno. Mame pripad rodiny Schlachter (Reznik), manzelka, dve deti. Ten chlap se zblaznil a zmasakroval 3 lidi... manzelka a deti nechteli nosit takove prijmeni (i ironicky spojene s cinem), tak se nechali soudne prejmenovat a dostali jmeno Engel (Andel) po mamince

HledacPravdy ( 5. září 2019 22:59 )

Chudák Hitler. Jestli nebyl i ten soud předpojatý.

roko77- ( 5. září 2019 19:18 )

U nas je cocotů a jak se mají dobře
Hitler byl rodilej k o k o t

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání