Kdo by si ze seriálu Beverly Hills 90210 nepamatoval usedlou a možná trochu nudnou šprtku Andreu Zukermanovou s brýlemi jako popelníky, která vedla školní noviny? V pokračování této populární televizní show vystupuje Gabrielle Carterisová (58) jako… Gabrielle Carterisová, a její postava se, alespoň co se týče sexuality, i ve svém zralém věku stále hledá. S Christine Elise McCarthyovou (54), která v původním seriálu ztvárnila rebelku Emily, nyní předvedla na televizních obrazovkách neuvěřitelně žhavou a vášnivou scénu, z níž spadla čelist na zem nejednomu divákovi.

Vzhledem k tomu, že herci „hrají sami sebe", vyvolala tahle scéna mnoho otazníků. Všechny především zajímalo, jak je na tom Gabrielle ve skutečném životě s muži anebo se ženami. Přestože je totiž velkou bojovnicí za práva LGBT komunity, od roku 1992 je manželkou burzovního makléře Charlese Isaacse. Ze sedmadvacet let trvajícího manželství vzešly dokonce dvě dcery - Kelsey (24) a Mollie (20). A lesbičkou není ani Christine Elise. „Producenti ode mě získali obrovskou svobodu a dali do toho hodně umělecké licence,“ přiznala herečka magazínu The Advocate.

Video
Video se připravuje ...

BH90210: Brenda, Brandon, Donna, Kelly… ti všichni jsou zpět, tentokrát ale sami za sebe. • VIDEO Fox Network

O tom, že se právě „zlobivá holka“ Emily vrátí do seriálu, informovala na sociálních sítích už počátkem léta Tori Spellingová (46). „Ve skutečnosti je to úžasná žena,“ napsala představitelka Donny na instagram. V „béháčkách" však notně zamíchá osudy nejedné postavy a především osudem Gabrielle. Přestože v původním seriálu zamotala hlavu Brandonovi, a s jeho hereckým představitelem Jasonem Priestleym (50) dokonce „ve skutečném světě" randila dlouhých pět let, nyní okouzlí úspěšnou podnikatelku Gabrielle, která svatozář z kudrlinek a silné okuláry vyměnila za krátký sestřih a šik vzhled. Na jejich vášnivou scénu se můžete podívat do naší galerie... 

VIDEO: Brenda, Kelly, Brandon a spol. jsou zpět! Tohle je nové BH 90210

Fotogalerie
75 fotografií