Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Senior hrdina: Útočníka na náměstí v Jevíčku zbil holí, uchránil tak mladou ženu

Autor: VaB - 
6. září 2019
10:05

Jako hrdina se prokázal koncem prázdnin senior na Svitavsku. Na náměstí v Jevíčku totiž došlo k potyčce mezi dvěma partnery a vše vyústilo až v napadení. Přítel se snažil ženě vytrhnout kabelku a vzít jí telefon. Senior agresora „zmlátil“ svou francouzskou holí, a zabránil mu tak v dalším násilí.

Nechtěl se smířit s odchodem své přítelkyně. Chtěl vidět dvě její děti, na které si zvykl a požadoval, aby mu vrátila telefon, který od muže dostala darem. Vše vyústilo v agresivní útoky na konci prázdnin na náměstí v Jevíčku. 

Šestadvacetiletý muž se snažil ženě strhnout kabelku a u toho do ní strkal. Všeho si všiml kolemjdoucí muž o francouzské holi. Tomu nebyla situace lhostejná a rozhodl se řádně zasáhnout a nebohou ženu ochránit. 

Video  Senior hrdina: Útočníka na náměstí v Jevíčku zbil holí, uchránil tak mladou ženu  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Svou holí muže nejdříve několikrát uhodil do zad, s agresorem to nic neudělalo. Otočil se a chtěl seniorovi hůl sebrat. Jenže to mu nevyšlo, a schytal tak několik dalších ran kolem hlavy. Nakonec z místa radši odešel.

Policisté násilníka v současné době trestně stíhají za přečin výtržnictví a zločin loupeže. Škoda na kabelce a zničeném telefonu je „pouze“ 1 500 korun, i tak v případě prokázání viny před soudem může za mřížemi strávit až deset let.  

verka1 ( 6. září 2019 16:16 )

Aby se to neotočilo kvůli seniorovi a útočník podá trestní oznámení za napadení holí a ta jeho expritelkyne bude stát při něm.
Jinak hůlku senior nepotřebuje.

nemok ( 6. září 2019 15:57 )

Chudák senior v tom fofru zapomněl i kulhat.Evidentně tu špacírku k chůzi nepotřebuje.

agfor ( 6. září 2019 12:40 )

Jak dlouho bude v krimu senior za to, že použil zbraň proti chudáčkovi mladíkovi ?

offline ( 6. září 2019 12:26 )

+1

nika70 ( 6. září 2019 11:59 )

Pěkně, seniore!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání