Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Český milionář nahradil prsatou exsnoubenku dvojnicí: Jsou si děsivě podobné!

Autor: SKS - 
19. září 2019
05:33

A nedá si pokoj! Miloš Kant (63) je asi zkrátka nepoučitelný. Vypadá to, že nepovedený vztah s portugalskou televizní hvězdičkou Margaridou Aranhaovou (26) česko-švýcarského podnikatele nijak nepoučil, neboť se teď lísá k ženě, která by se dala označit za Margaridinu dvojnici! Kantova nová kráska je také z Portugalska, také vystupovala v televizní reality show a stejně jako Margarida tančila v Kantově nočním klubu!

Kus za kus. Vypadá to, že přesně tímto způsobem se český podnikatel Miloš Kant nakonec vypořádal s rozchodem s portugalskou tanečnicí a televizní hvězdičkou Margaridou Aranhaovou. Po Kantově boku se místo Margaridy objevila další krásná dívka, která nápadně připomíná milionářovu bývalku. Jen považte.

Kant se s novou dívkou vyfotografoval v zákulisí svého nočního klubu Princesse, kde se podnikatel mimo jiné seznámil i s Margaridou. Snímky, na kterých stárnoucí svůdník krásku ochmatává, Kant umístil na instagram a připojil jednoduchý komentář.

„Joana Afonso,“ napsal seladon. Po troše poctivé novinářské investigace se ukázalo, že Joana Afonsová (22) je stejně jako Margarida Portugalka, a aby těch náhod nebylo málo, také se zúčastnila televizní reality show Love on Top!

Pokud jde mezi Kantem a Joanou o více než jen obyčejný flirt, jak má plešatý lev salónů ve zvyku, byl by to skutečně pikantní začátek vztahu. Joaně musí být minulost Kanta a Margaridy moc dobře známá. Jedno je jisté.

Před tím, než se Miloš pustí do vztahu bezhlavě stejně jako s Margaridou, by se měl podívat na pár dílů pořadu Love on Top, ve kterých Joana vystupovala. O tom, co Margarida v soutěži dělala, se zamilovaný podnikatel dozvěděl příliš pozdě a snoubenčiny sexuální radovánky na televizní obrazovce mu velkou radost neudělaly.

Joana každopádně vypadá jako moc milé děvče. „Pochází z města Cestelo Branco, je jí 21 a pracuje v call centru. Tvrdí o sobě, že neměla štěstí v lásce, a nerozumí proč. Považuje se za dobrou masérku a prý to plánuje použít jako zbraň,“ píše se na stránkách reality show k loňskému ročníku.

Podle všeho to Joana v soutěži nedotáhla tak daleko jako Margarida a na rozdíl od ní nešla s žádným soutěžícím do postele. Možná... Tak pozor, Miloši!

e.lesanova ( 19. září 2019 15:51 )

"Milionářem" je dnes každý vlastník garsonky..."tento" je zajímavý hlavně svou neutuchající snahou o zviditelnění, jaký se z něj stal na stará kolena idiot...

Voldemord ( 19. září 2019 12:31 )

Dam 300 korun....bereš?

hasickajana ( 19. září 2019 12:26 )

no a nebylo by to hezký? vždyť já se až z tý televize dozvím, jak vlastně žiju...
a jako Miloš a jeho štěťule fakt nee

lolitka27 ( 19. září 2019 11:49 )

Takových už bylo holky si myslí že budou za vodou díky starému plesnivemu kotrmelci pak až jim koupi co chtějí najdou si mladého chlapa a budou s ním chtít rodinu.viz.naše telebrita Dominika Mesarosova teď je z ní hodná mama chudák ten chlap co musí po nějakém starém slizakovi soustat do stejne dirky

mikima2 ( 19. září 2019 11:34 )

Při pohledu na ty fotky se mi zvedá žaludek, ale musím se i smát. Tenhle starej, ubohej oplzlík by se mně nesměl dotknout ani za 100 mega. Brrrrrr

Zobrazit celou diskusi