Veronika Nízlová, známá nejen na Slovensku, ale i v Čechách jako polovina sourozeneckého dua TWiiNS, si zašla do salonu ke kadeřníkovi, kde si kvůli jizvám ve vlasech vzpomněla na hrůzný zážitek z dětství.

„Už je to 30 let, co mi pes doslova snědl ucho, ale jsem ráda, že se ho podařilo zachránit a vůbec nějaké mám, i když je celé přišité...,“ svěřila se podle Topky.sk na instagramu sexy brunetka. „Nemluvím ani o tom, že ve vlasech mám samé jizvy od zubů. Toto jste o mně nevěděli, že?“ přiznala fanouškům Veronika dávný úraz, který se bohužel neobešel bez následků.

V současné době se ale sexy zpěvačka těší na to, že bude teta. Jak jsme již informovali, její dvojče a pěvecká parťačka v jednom Daniela (33) totiž čeká miminko s o devět let mladším slovenským fotbalistou Stanislavem Lobotkou (24).

Veronika Nízlová tvoří pěvecké duo Twiins se svým dvojčetem Danielou. Vedle jejich společných vystoupení jako skupina vystupují i v muzikálech a občas moderují. V roce 2011 dokonce reprezentovaly Slovensko na mezinárodní pěvecké soutěži Eurovize, kde v semifinále skončily na dvanáctém místě, což je dodnes nejlepší slovenský výsledek v historii.

VIDEO: Lucie Bílá: Tohle mohlo mamince zachránit život 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá: Tohle mohlo mamince zachránit život. Tereza Kovářová

Fotogalerie
47 fotografií