Online chat
Myslím na Karla Gotta, jsem jeho velká fanynka. Jak to vypadá s jeho zdravím, dá to?(Dáša)
Foto
Dášo, je to správný dotaz na správném místě, protože právě očekávaný úplněk 14. září, kdy se v Rybách sejde Měsíc, Neptun a Černá Luna, se dá využít na uzdravování nemocných a celkově na zlepšení zdravotního stavu kohokoliv, na koho si zrovna v ten den vzpomeneme. Takže, když si co nejvíce lidí vzpomene během 14. září na podlomené zdraví našeho zlatého slavíka, tak se určitě přesvědčíme, že občas se mohou dít i zázraky. Například se může ukázat, že zveřejněná diagnóza přece jenom není tak zlá, nebo se objeví něco, co se v lékařské praxi označuje jako spontánní uzdravení nebo alespoň zlepšení. V kartách se objevuje Šestka Disků, to je karta úspěchu, takže je hodně velká pravděpodobnost, že to Karel dá. A s tímto poselstvím se s vámi dnes loučím, přišlo hodně dotazů, takže na všechny se bohužel nedostalo, naštěstí si ale můžeme říct, tak zase příště. Ariana
Vrátí se ke mě přítelkyně Adéla se synem (Martin)
Foto
Martine, nejsou na to moc dobré karty, takže s velkou pravděpodobností ne.
Veľmi Vás prosím o odpoveď ohľadne mojej osoby. Volám sa Darina, narodená 06.07.1969. Vyhodila som svojho partnera, Branislava, narodeného dňa 21.03.1966 z domu. Budeme spolu, mám ho zobrať späť, alebo ma čaká nový vzťah a kedy? Ďakujem.(Darina)
Foto
Dari, tady to hodně záleží na tom, proč jste ho vyhodila, jestli byl vážný důvod, který se týkal vztahu a ztráty důvěry, například jste přišla na to, že má už několik měsíců jiný vztha, o kterém se zapomněl zmínit, tak to tak nechte. Jestli to bylo jeho rozhodnutí (tak já tedy jdu, končím a už se nevrátím), tak to tak také nechte, ale pokud se sama začínáte na zdroj hádky a rozhodnutí o vyhození dívat jako na malichernost, tak se zkuste ještě domluvit.
Dobrý den, zlepší se moje finanční situace? Vyhraju třeba nějaké peníze?(Eva)
Foto
Evi, na výhru to nevypadá, ani s pomocí úplňku v Rybách, ale zlepšení finanční situace může velmi dobře nastat už v průběhu října a listopadu tohoto roku. Naskytne se možnost nějaké brigády nebo vedlejší činnosti, popřípadě vedlejšího výdělku díky domluvě s někým, koho už znáte.
Dobrý den Ari, stanovuji si své hranice, po téměř 50 letech. Dělám to správně? Díky, krásný den. Martina.(Martina)
Foto
Marti, karty přímo jásají, takže vše, co v přítomnosti děláte, děláte dobře a správně. Všechno chce vždycky dobře promyslet.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se mi ještě ozve expřítel anebo mi jenom celou dobu lhal a využíval mě? Má už nový vztah? Děkuji(Luna)
Foto
S tím expřítelem vychází karta Rytíř Holí, to často znamená menší zradu, která vstoupila do vašeho vztahu, pokud to nebyla zrada z vaší strany, tak z jeho určitě ano.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mě čeká do konce roka v oblasti práce a lásky. Děkuji a přeji hezký den(Luna)
Foto
Luno, v kartách se bojevuje Devítka Disků a dokonce i Desítka Disků, to jsou hodně dobré karty, které se dají vztáhnout na práci a na odměnu za dobře vykonanou práci a když se ptáme na lásku, tak se objevila karta Milenci, to je hodně vysoká karta na vztahy, takže vztah bude také, ale někdy přináší karta Milenci i více vztahů najednou a občas se to všem zrovna nehodí, takže mohou nastat menší komplikace, ale vše bude řešitelné a dobře to dopadne.
Ma nas vztah budoucnost?(Martin)
Foto
Martine, bohužel na to nejsou zrovna nejlepší karty, asi byste museli na svém vztahu ještě hodně pracovat, aby se dalo říct, ano, je to vztah, který má skvělou budoucnost.
Dobrý den, paní Ariano. Obdivuji Vaši sílu a odhodlání. Prosím, dostanu se brzy z rozchodu s milencem ? Snažím se odpoutat, jít dál. Jsem na dobré cestě ? Děkuji.(Eva)
Foto
Evi, nesmíte na to pořád myslet a nesmíte se k tomu pořád vracet. Snažte se věnovat čemukoliv, co vás zajímá a ono se to všechno začne zlepšovat, hned, jak se na scéně objeví někdo jiný. A ten se objeví poměrně brzy.
Dobry den Ariano, 12 let jsem pendlovala mezi Ceskem a Reckem...nyni to vypada, ze asi natrvalo v Recku. Nyni mam rok pritele (prestoze je mi 30 let, je to vlastne asi prvni vazny a opravdovy vztah). S pritelem spolu bydlime, zna me cela jeho rodina. Zajimalo by me jak to s nami vypada do budoucna. Zda nas vidite spolu a nas vztah se posune dale...deti primo neplanujeme (bavime se o tom, ze jednou....oba je do budoucna chceme). Pritele miluji a doufam, ze teno vztah bude zasadni a posledni. Tak me zajima jak to vidite. Predem dekuji , Marketa 21.3.1989 ve 23:10 a pritel 20.11.1989(Marketa)
Foto
Markétko, vypadá to dobře, podle karet jste měla štěstí na chlapa, jak se říká, a bude to na dlouho. Vycházejí vám i takové karty jako je třeba Dvojka Pohárů, to je karta Lásky - a když se objeví karta Lásky, tak dlouho není ve vztazích co řešit.
Dobrý den, jsme rybka, co mě čeká v lásce a osobním životě? Děkuji 18.3.81(Rybka)
Foto
Rybko, právě proto, že jste Rybka, budete mít teď, v období od úplňku až do začátku roku 2020 hodně možností vylepšit si život a to hlavně v oblasti vztahů a lásky. Bude to chtít trochu vaší osobní aktivity, ale úspěchy se dostaví.
Dobrý den Ariano, ráda bych věděla zda v nejbižší době prodáme pozemek za cenu kterou si s manželem představujeme. Děkuji.(Martina)
Foto
Martino, zřejmě budete muset jít s cenou dolů.
Dobrý den, rozešel jsem se s manželkou. Vrátíme se k sobě? Já štír 1970, žena rak 1976. (Trumpeta)
Foto
Trumpetko, tady to karty vidí buď na dlouhodobý nebo dokonce i definitivní rozchod. I pokud byste se k sobě vrátili, tak už by to nebylo ono. Možná by bylo lepší, nechat to zatím tak, jak to je - na to jsou karty docela dobré, vypadá to spíše, jako kdybyste potřebovali oba "přestávku".
Dobry den Ari, ziju v Anglii. Rada bych se vratila do Cech. Je to dobre rozhodnuti nebo me osud zavane jeste nekam , kde to pro me bude vyhodnejsi ? Dekuji za odpoved, Helena, 1.12.1953(Helena)
Foto
Helenko, nápad vrátit se do Čech se jeví i v kartách jako docela dobrý.
Dobré poledne paní čarodějko,chtěla bych se zeptat ,jestli dostanu invalidní důchod,nebo jinou práci? Děkuji za odpověd Jana 31.1.1966(Jana)
Foto
Jani, zatím to vypadá na 100% hlavně s tou jinou prací, podle karet mohou být trochu potíže s invalidním důchodem, ale to všechno uvidíte, nemělo by se stát nic, co by vám ublížilo v dalším životě.
dobrý den,mám sen o rekonstrukci koupelny a kuchyně,podaří se mi ho realizovat.19.5.1951 děkuji(ivanka)
Foto
Ivanko, je to výborný nápad, který se povede, chce to jenom trochu se zklidnit a moc nepospíchat.
Dobrý den,paní Ariano. Prosím, co Vaše karty říkají na mojí připravovanou knihu? Jaký bude mít ohlas? Moc Vám děkuji. (Hanka)
Foto
Hanko, knížka bude úspěšná a bude se dobře prodávat. Co k tomu dodat?
pani Ariano, prosím Vás manžel je delší dobu neklidný, podrážděný, je v in.důchdu co by mu pomohlo? nejsem toho příčinou děkuji (láska)
Foto
Lásko, je to prostě dobou, je nervózní, protože je cítit, že přichází podzim, že bude silný úplněk a že se může změnit hromada věcí, jak v našich soukromých životech, tak i v politice a mezinárodní scéně. Pomůže jedině odpočinek a klid.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak na tom budu se zdravím, teď jsem po operaci - amputovali mi prso a čeká mě léčba na onkologii, najdu si nějakého přítele? a jak se mi bude dařit finančně? jsem v plném invalidním důchodu. Strašně moc děkuji za odpověď, přeji Vám krásný den.(Vlaďka)
Foto
Vlaďko, musíte bojovat, má to smysl a přinese to výsledky, léčba dopadne dobře, nemoc se vracet nebude a zlepší se také vaše finanční zázemí. Přestože jste v plném invalidním důchodu, tak budete schopná něco zajímavého dělat, co vás bude bavit a určitě to i něco dalšího užitečného přinese. Přítele získáte přes společné zájmy.
Dobrý den, napíše mi Roman ? (Tee)
Foto
Tee, čekáte marně, asi to budete muset být vy, kdo napíše první.
Dobrý den, přinese mi úplněk lásku na celý život? Děkuji(Ella)
Foto
Ello, samozřejmě že ano, ale musíte to chtít. Teprve chtění, spojené s úplňkem může něco přinést.
Drahá Arianko. Chodíme spolu s B. už 5 let ale každý žije v svém měste. Jak to vidíš dál....Děkuji(Hvězda)
Foto
Hvězdičko, tady je karta "vytrvalosti", to bohužel znamená, že lepší (ale ani horší) to dlouho ještě nebude. Pokud nebudete chtít prosadit nějakou větší změnu, tak všechno bude fungovat tak, jak to funguje dosud.
Krásný den Arianko, moc Vás prosím o výklad … co slíbí úplněk v Rybách mě ? Moc děkuji(Kalyptonka)
Foto
Karty slibují, že speciálně tento úplněk v Rybách bude pro vás inspirující. Takže, milá Kalyptonko, jak bude úplněk, soustřeďte se na všechno, co potřebujete ve svém životě vyřešit - a dostanete odpovědi ve formě nových nápadů a nečekaných řešení, s nimiž budete spokojená.
Budeme mit se soucasnym pritelem miminko? Dekuji za odpoved.(Lena)
Foto
Leni, na to je jenom jedna odpověď - ano, miminko bude. A bude to se současným partnerem.
Milá Arianko,chtěla bych se zeptat na práci ,jestli si ji udrzim nebo je tam nějaká zmena?Zajímá mě i nová láska a finance.Děkuji za tvou odpověď .Denisa 23.12.1977(Denisa)
Foto
Deniso, je dobře, že se staráte o svou práci, protože podle všeho přijde nějaká zajímavá pracovní změna, možná to bude i díky tomu, že před koncem roku někdo z práce odejde, ale samozřejmě si práci udržíte, rozhodně byste to neměla být vy, kdo z práce odejde. Nová láska a zlepšení financí mají přijít do vašeho života těsně před koncem tohoto roku.
Ako dopadnú moje najväčšie problémy a kedy skončia, prosim?(Irena)
Foto
Irenko, je to hodně obecná otázka, mohu se na to podívat hlavně celkově - je tady jedna horší karty ve výkladu, která může znamenat menší "zradu" v kolektivu, je možné, že se vás někdo pomlouvá nebo o vám nemluví dobře za vyšimi zády - to se dá vyřešit tak, že dáváte větší pozor na to, s kým se bavíte a kdo se baví o vás, když nejste přítomna.
Mam strach o sve zdravicko problem s dechem pocit tisne co dal. (Zdena)
Foto
Zdeni, celkově máte výhled do budoucnosti velmi dobrý, ale samozřejmě je možné, že budete mít nějakou menší infekci dýchacích cest, tak raději hurá k doktorovi, bude to tak lepší. Není to ale podle všeho nic vážného. Negativní pocity mohou dnes být často i z toho, že do hry vstoupí tzv. psychosomatika - neřené nebo těžko řešitelné problémy se tzv. "materializují" formou viditelné nemoci.
Dobrý den, čeká mě po úplňku láska? Děkuji 12.9.1988(Kitty, 12.9.1988)
Foto
Kitty, máte velmi dobré předpoklady na partnerství s někým, kdo vám bude pomáhat i pracovně a bude věrný a spolehlivý, prostě ideální.
Dobry den, budeme spolu se soucasnym partnerem stastne zit a mit miminko?(Leni)
Foto
Leni, je možné, že s miminkem budou malinko problémy, ale karty jinak ukazují společné bydlení, rodinu a miminko na rok 2020.
Milá Ari, ráda bych věděla, zda ještě někdy budu žít s nějakým partnerem. 2.7.1968. Děkuji za odpověď a Váš čas a přeji Vám, abyste byla stále šťastná. (Helena )
Foto
Helenko,konstelace jsou přímo mnohoslibné a v kartách se objevuje i karta lásky a karta vztahu - obyčejně je to tak do roka a do dne, ale i když se ptám, jestli máte šanci někoho zajímavého potkat do konce tohoto roku, tak to tam je, takže jej potkáte kolem listopadu.