Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pátek třináctého! Co vás čeká podle znamení?

/
  • (iStock)
    13. září 2019 ● 06:00

    Pátek třináctého je pro spoustu lidí kritickým dnem. Třináctka totiž evokuje smůlu a strach. Není to ale jen pověra? Z pohledu astrologů nemá pátek třináctého skoro žádný význam! Astrologie pracuje na základě toho, jaké je postavení nebeských těles, nikoli na základě číslice. Možná jsme ale mnohem pozornější k nehodám a neštěstí. Co tedy čeká zítra jednotlivá znamení? Máme se bát, nebo to opravdu bude den jako kterýkoli jiný?

    Víte, co se říká. Když na něco usilovně myslíme nebo se toho moc bojíme, přivoláme si to. Strach nás pak paralyzuje a my děláme chyby, kvůli kterým může dojít k neštěstí. Takže když se bojíme pátku třináctého, může se stát, že kvůli strachu budeme dělat chyby a kvůli chybám se nám přihodí něco nemilého. Takže se nebojte a beze strachu si přečtěte, co vás čeká zítra!

     

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Stále budete v kondici, i když je konec týdne, a navíc pátek třináctého. Už ale pociťujete úbytek energie. Konečně taky pochopíte význam některých nepříjemných událostí, které se vám v poslední době staly. Snažte se o víkendu odpočívat a neřešit to. Uklidnit by se měly i spory s příbuznými.

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Páteční den si užijete a budete slavit dokonce i úspěch nejen v materiální, ale taky milostné oblasti. Neberte to jako samozřejmost. Díky radosti z dosažených úspěchů vám narostou křídla, a celý víkend tak strávíte na vlnách zábavy a ve společnosti. Vyvarujte se toho, abyste se na ty méně úspěšné dívali spatra.

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Dnes se nezabývejte malichernostmi, jen byste tím ztráceli čas, kterého i tak nemáte dost. Snažte se na vše dívat z nadhledu a berte věci s rezervou. Budete pak produktivnější. Podaří se vám vyřešit některé záležitosti, ale jen když nebude bojovní, ale diplomatičtí. Vyhýbejte se dnes finančním rozhodnutím, mohli byste pocítit nepříjemnou ztrátu. A bohužel se můžete dostat do konfliktu s jedním členem domácnosti.

     

     

     

  • 4.

    Rak

     

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Dnes budete trochu unavení a budete mít všeho po krk. Udržte si ale bystrou mysl, abyste vše dotáhli do konce. Dnešek je ale příhodný pro jakékoli aktivity, do kterých se chcete pustit. Zkuste oživit svoje staré sny, nikdy není pozdě. Navíc se dnes ve vaší blízkosti objeví osoba, která vám nezištně pomůže. Nebojte se, žádná nepříjemná překvapení na vás nečekají. Hoďte starosti za hlavu a užijte se klidu a pohody s rodinou.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Poslední týden pro vás byl spíše nudný a dnešek není výjimkou. Umíte se ale zabavit i jinak. Jednou jste ale nahoře, jednou dole, takže není důvod to brát moc vážně. Jinak vás dnes nečeká žádný stres nad rozdělanými úkoly, takže se můžete klidně připravit na víkend.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Na pracovišti jste to tento týden neměli snadné, ale dnes se atmosféra trochu uvolní. Pokud se podřídíte většině, bude to pro vás výhodnější. Trošku jste rozčarovaní z toho, že vás nikdo nepochválí, ale co se dá dělat. Tahle nálada se přenese i domů a vy budete pravděpodobně řešit rodinné rozbroje. Můžete se pohádat s partnerem nebo dětmi.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Konečně je poslední pracovní den. A vy už toho máte dost a držíte se nad hladinou zuby nehty. Nadřízený vám toho moc naložil, ale dík bohu je nad vámi ochranný vliv vesmíru, který vám umožní překonat překážky. Možná se ale budete muset s něčím rozloučit, abyste mohli začít jinak. Domů ale budete odcházet s dobrou náladou, protože se vám nakonec vše podaří dokončit.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

     

    Pátek je den, kdy splníte všechny úkoly, a díky tomu dnes obdržíte spoustu pochval. Všichni kolem vás si myslí, že jste jedineční, a vy budete v sedmém nebi. Možná vás čeká povýšení. Nenechte se ale pohltit příliš idealistickými sny, nemuselo by to dobře skončit.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Dneška se nemusíte bát. Vše jste stihli, jste klidnější a vrací se vám energie. Konečně jsou v dohledu šance na lepší zítřky. Pokud něco řešíte, nesnažte se vývoj urychlit, vše má svůj čas. Když budete tlačit na pilu, zkazíte to. Jestli jste se v práci s někým pohádali, udobřete se s ním, konflikty vám neprospějí. A večer vyrazte do společnosti!

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    I vy můžete být spokojení, po pracovní stránce vám to dnes skutečně klape na jedničku. Jste spokojení, ale vyčerpaní. Takže nic náročného už nedělejte a pořádně odpočívejte. Přepínání nemá smysl. Je také možné, že před vámi stojí nějaké záležitosti, před kterými jste strkali hlavu do písku. Tak se na to připravte přes víkend a něco s tím začněte dělat.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

     

    Konečně dojde k uklidnění situace, kterou už nějakou dobu řešíte. Výsledek možná ale nebude zcela podle vašich představ, někdy je ale klid zbraní mnohem prospěšnější pro všechny. Dnešek bude ve znamení lásky, pokud nemáte žádného partnera, můžete se dnes do někoho zamilovat.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

     

    Tenhle týden vám dal zabrat, hlavně v pracovní sféře. Dnes pořádně zatněte zuby, jinak by mohla být ohrožená vaše pozice, a to přece nechcete. Ne že byste si měli nechat všechno líbit, ale někdy je lepší mlčet. Motivujte se něčím pozitivním a hlavně si dopřejte relax.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz