„Hle, malý človíček, co ve mně přebývá. Z lásky roste a možná už o něčem sní,“ napsala Růžičková vskutku poeticky koncem července na svůj instagram, čímž do světa vyslala radostnou novinu o brzkém přírůstku do rodiny s manželem Mikulášem Růžičkou (40).

Nyní se herečka objevila na křtu knihy sportovního moderátora Vojtěcha Bernatského (44). A i když si na sebe oblékla černé dlouhé triko, přes nějž si přehodila dlouhý světlý kabátek, rostoucí bříško nešlo přehlédnout. Herečka rozdávala úsměvy na všechny strany a bylo vidět, že těhotenství si skutečně užívá.

I když se hvězda Ordinace netají svojí přízní ke všemu přírodnímu, v přivedení potomka na svět zaujímá až nečekaně rozumný postoj. „Co se týče porodu, tak mě opustily myšlenky na veškeré alternativní metody. Chci být pod dohledem doktorů, v řádně vybavené nemocnici. Nemám žádný porodní plán, zároveň to neznamená, že nevím, co chci a na co se nastavuji. Jen nechci být fanatikem.“

„Věřím, že se mi povede porodit znovu přirozenou cestou, ale pokud by byly nějaké komplikace, budu plně důvěřovat doktorům. Pokud jde o lidský život, neriskuji. A u porodu jde vždy o životy dva,“ řekla pro eXtra.cz před nedávnem Andrea, která i prvorozeného syna Tobiáše přivedla na svět v nemocnici v Hořovicích nedaleko Prahy.

VIDEO: Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek. Ladislav Novák/BPŽ

Fotogalerie
30 fotografií