Houdová své fanoušky pravidelně informuje o místě, kde se nachází, a leckdy se pochlubí svými zážitky, které opentlí nějakým moudrem. Momentálně s dětmi cestují po USA, a jak se zdá, je to pro Helenu čím dál víc náročnější.


"Moji magickou jízdu pokračuji trochu jinak. Třeba se zvonem v ruce. Tím na ucpanej záchod (fotku z akce "Nedýchej a asi budeme muset malovat" prostě nemám, měla jsem zase zvon v ruce). Nebo prodýcháváním totálního kolapsu mojí dcery, protože jsem se jako Lochtaci Monster odmítla rozběhnout. A ty okurky v láku, který Davídek prostě okamžitě musel mít, jsem taky po asi 20 minutách, propoceným tričku a zlámaných nehtech otevřela. Takže ano. Magická jízda pokračuje. Jen tak nějak jinak. Viva la dospěláctví. A rodičovství speciálně," napsala na sociální síť Helena, která se netají tím, že její děti nechodí do běžných škol, ale učí je během cest po celém světě.

Těžko říct, zda je to pro tak malé děti ta nejlepší průprava do života, ale bývalá královna krásy je přesvědčená, že ano. Nechce své potomky vystavovat traumatům, které ona sama zažívala v dětství.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
15 fotografií