Vše začíná kolem třiceti

Moderátorka Iva Kubelková (39) nedá dopustit na ošetření vlastní plazmou, které vylepšuje kvalitu pokožky a působí jako výborná prevence stárnutí pleti. Dalším zázrakem moderní doby je kyselina hyaluronová, která intenzivně hydratuje, zacelí vrásky a zároveň navrací ztracený objem, mladistvost a kontury ve tváři. „Mysleli si, že mám pořád trápení kvůli vrásce „mračivce“ na čele. Tak jsem ji vyřešila,“ prozradila Iva Kubelková právě o výplni kyselinou. Zpěvačka Kamila Nývltová (28) díky ní zase snadno vyřešila dědičné kruhy pod očima. „Tyto zákroky jsou rychlé a účinné, téměř bezbolestné a bez nutnosti rekonvalescence. Ideální prevencí vrásek v oblasti čela a kolem očí, které se objevují už ve třiceti, je botox. Ten však skvěle funguje i ve vyšším věku, kdy zamezuje dalšímu prohlubování vrásek.“ vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

Iva Kubelková
Autor: Klinika Yes Visage

Kamila Nývltová
Autor: Klinika Yes Visage

Čtyřicítka nemusí být problém

Další vrásky už i kolem úst, ztracený objem ve tvářích, povadající kontury, nevýrazné rty. Hoďte své pleti záchranný kruh pomocí kyseliny hyaluronové, která je tělu vlastní. V případě, že vaše pleť uvadá rychleji, než byste chtěli (nosoretní vrásky jsou hlubší a koutky úst začínají klesat směrem dolů), pak je kombinace s niťovým liftingem ideální volbou. Nitky se vstřebají a zanechají jen zpevněný obličej. Takové zpevnění čela a zvýraznění kontury rtů, která se s věkem ztrácí, absolvovala i herečka Alice Bendová (44). „Upřednostňuji jen přirozené lehké zvýraznění či hydrataci rtů. Hezké rty jsou věc, kterou si, myslím, každá žena zaslouží,“ vysvětluje MUDr. Milan Junášek. Více o zákrocích na www.yesvisage.cz.

Alice Bendová
Autor: Klinika Yes Visage

Simona Krainová (45) pleť poctivě a pravidelně vyživuje plazmaliftingem. „Je to můj elixír mládí. Chodím také na botox, sice běžný zákrok, ale věřte mi, aby výsledek vypadal přirozeně, je důležité, kdo s ním pracuje. Proto jsem na Klinice YES VISAGE, kde všechny zákroky dělají s citem pro přirozenost,“ netají se Simona.

Simona Krainová
Autor: Klinika Yes Visage

Ve skvělé kondici i v padesáti či šedesáti

„Podstatně jednodušší je udržovat pleť v kondici výše zmíněnou trpělivou dlouhodobou péčí dermatologů pomocí neinvazivních a miniinvazivních zákroků, než posléze rekonstruovat to, co je mnohá léta zanedbávané. Pokud však už výkonů ve vyšším věku je potřeba, časté jsou operace očních víček a různé typy liftingů. Už pouhé odstranění padajících víček dokáže omladit obličej až o 10 let,“ vysvětluje MUDr. Martin Molitor, primář plastické chirurgie Kliniky YES VISAGE.

Mladší nemusí být jen pleť na tváři, věk nemusí prozrazovat ani krk, dekolt či ruce. Kupříkladu o své ruce pomocí kyseliny hyaluronové v kombinaci s plazmou pečuje i skvěle vypadající herečka Zdena Studenková (63).

Zdena Studenková
Autor: Klinika Yes Visage

Zázračný laser pro všechny

Nejmodernějším a nejsilnějším laserem v Česku nechala zmizet první vrásky a žilky v obličeji před 2 týdny zpěvačka Tereza Kerndlová (31). „Laser Fotona SP Dynamis PRO vyřeší lifting, jizvy, pigmentace, znaménka, chloupky, chrápání i zpevnění vagíny či inkontinenci. U omlazení je ihned po ošetření jasně viditelný efekt a je tak skvělou volbou pro ty, kteří se zdráhají využít niťový lifting, výplně či skalpel, ale vyžadují razantnější účinek," vysvětluje Tereza Gabryšová. Více o nejúčinnějším laseru na www.yesvisage.cz/laser.

Tereza Kerndlová
Autor: Klinika Yes Visage

Podívejte se, co o ošetřeních říkají samy zmíněné osobnosti:

Dermatologie na Klinice YES VISAGE from yesvisage on Vimeo.

TIP: Krásnější a zdarma!

Většinu zákroků lze dnes již jednoduše absolvovat třeba i během obědové pauzy. Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě poskytují nezávazné konzultace zdarma a taktéž poskytují na výkony možnost splátek bez navýšení již od 500 Kč. A pokud byste chtěli jakýkoliv ze zákroků kliniky zcela zdarma, zkuste štěstí v soutěži. Více informací na webu kliniky na www.yesvisage.cz.

A že omlazení pleti není jen výsadou celebrit ukazuje příběh paní Hanky, jejíž patronkou se stala zpěvačka Kamila Nývltová.

Výplně, botox a laser 4D from yesvisage on Vimeo.