Herec a stále ještě manžel Agáty Prachařové (34), Jakub Prachař, sedí v porotě Česko Slovensko má talent společně se zpěvačkou Martou Jandovou (45), hudebním producentem Jaro Slávikem (45) a herečkou Dianou Mórovou (49), s níž měl mít v minulosti údajně nějaké pletky.

Přestože má Slávik za sebou pestrou pornominulost, vystoupení dvaatřicetileté burlesky ho nikterak nepobavilo a naopak ho přirovnal k nudnému čtení básně z 19. století. Oproti tomu Prachař v přítomnosti spoře oděné dívky viditelně pookřál.

Jakmile se dozvěděl, že se rajcovní Rocky Rúž s postavou krev a mlíko dříve živila organizováním rozluček se svobodou, rozzářila se mu očka. „Děláte i vítání svobody?“ ptal se obratem a zcela nepochybně uvažoval, že by si ji v takovém případě najal. Odkazoval tím na svou vleklou manželskou krizi s manželkou Agátou.

„Ano, v zahraničí se dělají běžně rozvodové party,“ ujistila ho burleska, která poté předvedla své sexy představení. A i když ji porota do dalšího kola neposlala, efekt rozplývajících se šatů, k němuž napomohl přispěchavší moderátor David Gránský (27) se dvěma konvicemi s vodou, ohodnotil Prachař nadšeným zajásáním.

„Takhle nějak musím vypadat, když přijdu po večírku domů a snažím se svléct. Ale teda ta tečka…“ slintá na televizních obrazovkách Prachař, zatímco Agáta doma musela dozajista notně skřípat zuby.

Je to sotva pár dní, co se vrátila z Izraele zpátky do Česka, aby dle svých vlastních slov čelila realitě a věnovala se svým dětem, tedy synkovi Kryšpínovi (8), kterého má s fotbalistou Miroslavem Dopitou (35), a dcerce Mie (2), již si pořídila právě s Prachařem. A i když sama dávala na sociální sítě fotky, kde se tulí ke dvěma urostlým surfařům, tohle pro ni musela být hodně bolestivá rána… Prachař tak nyní v podstatě veřejně přiznal odchod od rodiny!

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti 

Fotogalerie
39 fotografií