Celé léto a také září tráví Agáta na střídačku doma v pražském Suchdole a v Izraeli u matky, herečky Veroniky Žilkové (57). Jak se ukázalo, utíkala tam před vztahovými problémy. Manželství s Jakubem Prachařem totiž tentokrát prošlo s největší pravděpodobností poslední, konečnou krizí, která vyvrcholila rozchodem.

I když doteď ani jeden z manželů veřejně nevyslovil, že je konec, a Jakub na veřejnosti dělá, jako kdyby se nic nedělo, Agáta průběžně na sociálních sítích vysílá jasné signály, ať už v podobě životních úvah: „Život není o tom, co chceš, ale co vydržíš!“ nebo tím, že si na Instagramu změnila jméno z Prachařová zpátky na své dívčí Hanychová.

Teď se ale konečně objevil důkaz i jinde, než bezprostředně na modelčině instagramu. Agáta má už řadu let bohaté zkušenosti nejen s modelingem, ale i s moderováním, a tak není překvapením, že se v této roli brzy znovu objeví na televizních obrazovkách. A to v pořadu s názvem Shaker na české hudební televizní stanici, s čímž se pochlubila na sociální síti.

Do InstaStory totiž Agáta přidala upoutávku na první díl. „Ahoj, já jsem Agáta Hanychová a dneska poprvé v Shakeru! Tak se dívejte...,“ říká v upoutávce. A nešlo si nevšimnout, že se po letech oficiálně představila již ne jako Prachařová, ale stejně jako má na Instagramu – jako Hanychová... Je snad ještě někdo, kdo věří, že se manželství Prachařových někdy spraví? Tady to opravdu už vypadá na konečné slovo, doslova.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová promluvila o krizi s Jakubem: Už to neřeším, hlavní jsou děti. 

Fotogalerie
40 fotografií