Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Romantický muž pod vodou žádal přítelkyni o ruku v luxusním resortu: Než mu řekla ano, utopil se

Aktualizováno -
22. září 2019
18:22
Autor: yks - 
21. září 2019
13:53

Měla to být nejromantičtější chvíle jejich životů, namísto toho se ale změnila ve chvíli nejsmutnější. Američan Steven Weber vzal dívku svých snů Keneshu Antoineovou na krásnou cestu do Tanzanie. Měl v plánu ji tam požádat o ruku. Udělal to během potápění, jenže odpověď na svou otázku už neslyšel. Na hladinu už se totiž nevynořil a utopil se.

Američanku Keneshu Antoinovou čekalo během dovolené v Tanzanii krásné překvapení. Se svým přítelem Stevenem Weberem se podle amerických médií ubytovali v luxusním hotelu Manta Resors u ostrova Pemba, který si za třídenní návštěvu účtuje v přepočtu 120 000 korun. Za to nabízí pobyt v proskleném podmořském apartmá s výhledem na život pod hladinou. 

Weber se potopil, aby své milé během vyznal lásku a požádal ji o ruku. „Nemůžu zadržet dech dost dlouho na to, abych ti řekl, co všechno na tobě miluju, ale všechno, co na tobě miluju, miluju každý den víc a víc. Vezmeš si mě?“ napsal na papír zatavený vodotěsné fólie. Jenže na hladinu už nevyplaval.

Už jsi nevyplaval a neslyšel mou odpověď. Ano! Ano! Milionkrát ano, vezmu si tě!“ napsala zdrcená právnička Kenesha na svém profilu. Sdílela poslední video svého přítele, jeho dojemnou žádost i to, jak pod vodou vytáhl krabičku s prstýnkem a ukázal jí ho.

Její příspěvek okamžitě vyvolal lavinu soucitných reakcí. Lidem je líto jak Stevena, který pracoval v centru pro odvykání závislostí, tak jeho sympatické přítelkyně. Stovky kondolencí a vzpomínek zaplavily ženinu stránku. „Nejlepší den našich životů čekal ten nejkrutější zvrat,“ dodala zničená Kenesha.

zofinka1 ( 23. září 2019 16:11 )

"Romantický" muž? To byl spíše trapný exhibicionista.

barracuda.sro ( 22. září 2019 20:45 )

Lidská hloupost je nekonečná. Darwin jak vyšitý!!

odetka ( 22. září 2019 19:34 )

ivoadler ( 22. září 2019 18:15 )

Logický důsledek těchto okázalých žádostí o ruku. Co takhle na vrcholu Everestu? Nebo za letu kolem země v družici, doplněný o výstup do vesmírného prostoru. Je třeba přicházet pořád s něčím novým. Taky seskok z letadla volným pádem by mohl zabrat.

MilousJeBuh ( 22. září 2019 11:19 )

Uz jsem se dlouho tak nezasmal,no dala si holka na cas ano ne ano ne no mozna ja nevim.Milacku vydrz ja zovalam rodicum a kamaradkam musim se poradit.Ten musel byt blbej

Zobrazit celou diskusi