Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotná žena a její synek (†1) se otrávili oxidem uhelnatým: Dítě se zachránit nepodařilo

Autor: VaB - 
21. září 2019
17:41

Obrovská tragédie se stala ve vesničce Pinkovce na Slovensku. Těhotná maminka se sprchovala i se svým ročním synkem, ale ze špatně udržované karmy začal unikat oxid uhelnatý. Oba se otrávili a skončili v bezvědomí, ze kterého se chlapeček bohužel už neprobral.

Tragédie se odehrála na východě Slovenska v obci Pinkovce. Těhotná maminka byla se svým synem (†1) v koupelně, kde se sprchovala. Podle serveru tvnoviny.sk z průtokového ohřívače utíkal oxid uhelnatý, kterého se oba dva nadýchali. 

Matka byla s dítětem sama doma, při sprchování upadla do bezvědomí. Naštěstí přišla k sobě. Potom okamžitě zavolala příteli. Nikdo neví, jak dlouho trvalo, než přijela pomoc. Přítel ženy nechápe, jak se to mohlo stát, nikdy před tím prý s ohřívačem problémy neměli.

Bohužel, malému chlapečkovi se ani přes ohromnou snahu lékařů pomoct nepodařilo. Matka je ve stabilizovaném stavu. Podle starosty obce má takové průtokové ohřívače více domácností, upozorňuje, aby jim lidé věnovali zvýšenou pozornost. Celou tragickou událost vyšetřuje policie. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání