Pouhých sedm měsíců po svatbě s hercem Liamem Hemsworthem oznámila zpěvačka Miley Cyrusová rozvod, prý aby se oba mohli lépe soustředit na své kariéry. Jenže shodou okolností tohle prohlášení přišlo krátce poté, co byla Miley vyfocena, jak se líbá s plavovlasou modelkou Kaitlynn Carterovou.

A také poté, co vyplynulo na povrch, že Hemsworth uvedl do rozvodových listin důvod rozpadu jejich manželství „neslučitelné rozdíly“. Od té doby se obě dívky začaly na veřejnost objevovat ruku v ruce, a zdálo se, že to mezi nimi skutečně klape.

Jenže to všechno je už dávno hudbou minulosti! Vztah zpěvačky a televizní hvězdičky se po několika pouhých měsících randění rozpadl, alespoň tedy podle zdroje magazínu People. „Zůstávají ale dobrými přítelkyněmi,“ zdůrazňuje zdroj.

Známá skandalistka prý ocenila spřízněnou duši zejména ve chvílích, kdy řešila konec vztahu s Liamem, bratrem neméně známého herce Chrise Hemswortha (36), jenž si získal srdce fanynek jakožto Thor z komiksových snímků. „Kaitlynn byla pro Miley obrovskou oporou, stála jí pořád po boku.“ Pro Liama pak byly snímky Miley v objetí Kaitlynn pověstnou poslední kapkou.

Romanci však utnula sama Cyrusová, jelikož nestála o „vážný vztah“. Talentované zpěvačce a příležitostné herečce, která se proslavila jakožto teenagerská ikona Hannah Montana, se prý nelíbilo, že její nový vztah nabral příliš rychlých obrátek, a do toho, co bylo ze začátku pouhou zábavou, se míchalo až příliš mnoho citů a emocí.

„Ona a Kaitlynn spolu trávily každou minutu, každou hodinu a každý den, a to prostě nebylo nic pro Miley,“ vysvětluje zdroj. Na konci své letní lásky se prý dívky dohodly.

VIDEO: Šokující klip Miley Cyrusové: Opravdu v něm masturbuje?

Video
Video se připravuje ...

Šokující klip Miley Cyrusové: Opravdu v něm masturbuje? Youtube.com

Fotogalerie
68 fotografií