Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Co by mělo patřit do každé sportovní tašky?

26. září 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Náročné prosluněné léto je za námi, podzimní shon je všude kolem nás a navíc jste se také rozhodli zahájit aktivnější a zdravější životní styl? Nejlepší rozhodnutí pro vaše zdraví a krásu často přináší několik dilemat. Například co všechno bychom neměli zapomenout dát do naší sportovní tašky. Švédská technologická značka FOREO uvádí na český trh nový čistící kartáček LUNA mini 3, který by rozhodně neměl chybět v žádné tašce, abychom dokázali udržet naši pleť krásnou a zdravou po každém sportu či tréninku.

Věděli jste, že pravidelné cvičení zlepšuje pleť? Je dokázáno, že lidé, kteří sportují alespoň tři hodiny týdně, mají pleť výrazně hezčí a zdravější než ti, kdo se nehýbou vůbec. Vyplývá to ze studie, kterou pro FOREO zpracovala doktorka Anita Sturnham. Musíme o ni také bezprostředně po cvičení náležitě pečovat, neboť dle výzkumu má cvičení negativní efekt na pleť, pokud sportujete s make-upem.

Nečistoty, kožní maz a pot, které po cvičení zůstávají na pleti, mají tendenci se na pleti usazovat v otevřených pórech. Pokud tedy rádi běháte nebo si dojdete v polední pauze na jógu, čistící kartáček na pleť je pro vás ideální variantou. Inspirací pro nový typ kartáčku byla právě péče o pleť při aktivním životě, na kterou se často zapomíná, přitom si cvičení do svého každodenního života zapojuje čím dál více lidí.

Po tréninku vyčistěte pleť s FOREO LUNA mini 3
Autor: FOREO

Péče o pleť po tréninku snadno a rychle

Jaké jsou tedy hlavní přednosti LUNA mini 3? Je vyroben z neporézního silikonu a je zcela voděodolný, čímž šetří čas a nechá se použít jednoduše kdekoliv i ve sprše. Po prvním spárování s aplikací a vytvoření ideálního nastavení už můžete kartáček používat dle libosti. Zajímavý je však hlavně režim GLOW BOOST – nezabere více jak 30 vteřin a čistou pleť si mohou dopřát i ti nejvytíženější z nás. Navíc je lehoučký a tato varianta mini je skladná a vejde se do každé sportovní tašky, kde se nevylije jako například micelární voda.

Pokud máte citlivou pleť a nevyhovují vám ani peelingy, oceníte možnost vybrat si až z 12 intenzit čištění. Technologie T-sonic a jemné silikonové štětinky důkladně a do hloubky odstraní z pleti veškeré nečistoty, které se nám na pleť dostanou během cvičení, ať už se jedná o pot, zbytky make-upu nebo i špína z půjčené jogamatky. Čistící kartáček na pleť nabízí ale i další vychytávky - když si přístroj propojíte s aplikací FOREO a náhodou ho někde zapomenete nebo ztratíte, funkce Find my LUNA vám hned poradí, kde ho najít. To se hodí, ne?

Ideální čištění pleti po cvičení s FOREO LUNA mini 3
Autor: FOREO

Ideální výbava do sportovní tašky

Lámete si hlavu, co byste si tedy neměli zapomenout přibalit do své tašky pro sport? Vhodnou výbavou bude pohodlné oblečení jakou jsou oblíbené legíny, tričko, bavlněné ponožky a sportovní podprsenka. Doplňte navíc o  miniaturní balení oblíbených produktů, které potom nebudete muset dlouhodobě vystavovat nevhodným klimatickým podmínkám, například v kufru vašeho auta. Nezapomeňte si hlavně i přehrávač hudby nebo bezdrátová sluchátka, se kterými jde cvičení vždy lépe. Nemůžete najít svou LUNU mini 3 a nevíte jestli je v tašce nebo jinde? Jednoduše ji pomocí aplikace v telefonu a funkce Find my LUNA objevíte a můžete vyrazit z domova s ideální sportovní výbavou.

FOREO LUNA mini 3 můžete nyní zakoupit exkluzivně ve vybraných Douglas parfumeriích a na www.douglas.cz.