Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pašeračka Tereza si našla novou kamarádku: Je to vlivná politička!

Autor: chal - 
30. září 2019
05:23

Pašeračka Tereza Hlůšková (23) definitivně přišla o pozici nejslavnější osoby zavřené v pákistánské věznici Kot Lakhpat. Na konci září totiž za mřížemi skončila dcera pákistánského expremiéra Maryma Navázová a jedna z čelních představitelů opoziční strany.

Tereza Hlůšková jistě patří mezi nejslavnější vězeňkyně zavřené v obávané láhaurské věznici Kot Lakhpat a do jisté míry se těší statutu celebrity. Točí se kolem ní novináři a její případ je veřejností ostře sledovaný. Pořád jde však o muší váhu ve srovnání s političkou Maryam Navázovou (45), která v Terezině věznici skončila na konci září.

Ta může jako prominentní vězeňkyně užívat různých výhod, o kterých si může Tereza jen nechat zdát. Ženy si však k sobě našly cestu i přes rozdílný původ a podmínky ve věznici.

Podle zdroje pákistánského novináře Alršáda Alího Maryam obývá celu takzvané třídy B, která je určená pro prominentní vězně. „VIP trestanci mají k dispozici denní tisk, televizi a další výhody. O tom, kdo půjde do cely třídy B, rozhoduje ministerstvo vnitra,“ vysvětlil Blesku žurnalista.

Pašeračka Tereza má k Navázové poměrně blízko, jejich cely jsou totiž podle Aršáda hned naproti sobě. Zadržené se tak vídají každý den, také si už stihly promluvit.

Podle všeho si dámy padly do oka. „Tereza se prý Maryam ptala na její kauzu a pak jí povídala o svém případu, probíraly i její odvolání,“ popsal novinář s tím, že Navázová pašeračce popřála hodně štěstí k blížícímu se soudu.

Navázová je místopředsedkyní opoziční strany Pákistánská muslimská liga, kterou založil její otec Naváz Šaríf (69). Policisté ji zadrželi přímo ve vězení, když šla navštívit otce. Politička čelí obvinění v souvislosti s korupcí a finančních podvodů.

Rozruch ve vězení kromě přítomnosti slavné političky vyvolalo i zemětřesení, které postihlo provincii Pandžáb. Otřesy vyhnaly trestance na vězeňský dvůr, kde zemětřesení přečkali.

Pulkin1 ( 30. září 2019 16:50 )

Ona je vlastně ce***? Když je v obléhání novinářu ó to jako ze ji obdivuji.hrůza des

Pohybovenadany ( 30. září 2019 13:50 )

Na každém rohu bude socha , na podstavcich jaké mel tovarišč Koněv.

Monikay ( 30. září 2019 11:59 )

no vida, mohla číst denně pákistánský denní disk, škoda že to Tereze nevyšlo

sukin-sa-vracia ( 30. září 2019 10:12 )

To bude lízáníčko konečně si Terka trochu užije

joldh ( 30. září 2019 09:53 )

Je z opozice, navíc se politická situace u nich může raz dva změnit a Maryma může být i s poctami venku. Ať je to jak chce, TA NAŠE KHURVA SE UMÍ OHÁNĚT, TO SE MUSÍ NECHAT!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání