Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Těhotnou krásku (25) napadl brutální lupič: Zlomil jí dvě žebra a zkopal ji, až potratila

Autor: shp - 
27. září 2019
14:21

Že je těhotná, se dozvěděla teprve před pár dny. Na narození miminka se ale Angličanka Lauren Reeceová Flayová (25) více než těšila. Při cestě do práce se jí však stalo něco, o čem se těhotné ženě může zdát jenom v těch nejhorších nočních můrách. Přepadl ji lupič, zbil ji, zkopal a pak okradl. Kráska se pak dozvěděla zdrcující zprávu – po útoku potratila!

Lauren z anglického městečka Hessle šla večer na vlakové nádraží, odkud pravidelně jezdí do práce. „Vždycky nasednu na večerní vlak v 8:48. Tentokrát tam byl asi 20letý muž. Choval se divně, ale já jsem o tom moc nepřemýšlela. Řekla jsem si, že je páteční noc a že si nejspíš něco vzal. Moc jsem se o to nezajímala. Když přijel vlak, chodil v uličce nahoru a dolů. V tu chvíli jsem se začala bát,“ řekla Lauren Daily Mailu.

Pěstí dal mamince do hrudníku

Potom si sedl k mému stolu (u sedačky) a neustále na mě zíral. Zvedl telefon a odpověděl kamarádovi. Znělo to, jako by jel do Sheffieldu,“ pokračovala Lauren a dodala, že se s mužem dostala do rozhovoru, když chtěl nebezpečně vystoupit z vlaku špatnou stranou. Když pak z dopravního prostředku vystoupila, následoval ji. „Pokračovala jsem v chůzi a nasadila si sluchátka. Další věc, kterou si pamatuji, je, že mě uhodil pěstí do hrudníku a pak znova,“ vzpomínala kráska na okamžiky hrůzy.

Lupič ji vláčel po zemi a kopal do ní

Poté mě vláčel po zemi, a dokonce mě kopal do nohou,“ pokračovala Lauren. Lupič jí ukradl mobil a menší částku peněz. Otřesená Lauren pak bez telefonu došla do práce, kde si zavolala záchranku. Lékaři zjistili, že má kromě pohmožděnin na hrudníku zlomená dvě žebra. Pak se maminka 11měsíčního synka druhý dozvěděla tu nejhorší možnou zprávu. Potratila miminko, o němž věděla teprve pár dní a na které se moc těšila.

Zdrcená kráska: Věděla jsem, že jsem potratila

Když přijela ambulance, neměla jsem žádné bolesti břicha. Jen jsem chtěla jít domů za synem a být u sebe. Jenže v sobotu jsem začala bolest pociťovat. Když mi to řekli, bylo mi to už hned jasné. Byla jsem šokovaná, ale čekala jsem to. Abych byla upřímná, je to pocit na h*vno. Byla jsem z (miminka) nadšená. Řekla jsem to sestře a kamarádkám. Moc jsem se na něj těšila,“ uzavřela smutně Lauren. Pachatele hledá policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání