Internet v těchto dnech žije srovnáváním fotografií Ivany Trumpové, která se za svobodna jmenovala Zelníčková (než tedy poznala milionáře a současného amerického prezidenta Donalda Trumpa, a po jeho boku se úspěšně pustila do podnikání) a jejich společné dcery Ivanky.

Ta totiž provětrala šaty, v nichž kdysi zářila právě maminka Ivana. Konkrétně v roce 1991, kdy se ve třpytivé róbě od Boba Mackieho ukázala na akci v New Yorku, mimo jiné i po boku slavné herečky Giny Lollobrigidaové (92).

Ivanka si mámin model oblékla minulý víkend na své návštěvě Itálie. Do Říma totiž s manželem Jaredem Kushnerem (38) dorazili na svatbu jejich společné známé, návrhářky Mishy Nonooové (31), mimochodem blízké přítelkyně exherečky a vévodkyně Mehgan Markleové (38), manželky britského prince Harryho (35). Ta na veselce samozřejmě chybět také nemohla, stejně jako herec Orlando Bloom (42) s partnerkou Katy Perry (34) či komik James Corden (41).

Přestože se Ivanka zprvu na fotkách ze svatby objevila v jemně broskvových šatech od izraelské módní návrhářky Galie Lahavové (autorky slavných „nahých“ šatů pro zpěvačku Beyoncé, která v nich zazářila na Oscarech), po obřadu se převlékla do modelu po své známé mamince.

Podle instagramu Ivaně, co letos oslavila kulaté sedmdesáté narozeniny, tímto gestem vzdala hold a vyjádřila jí také velmi svérázným způsobem svou lásku. Podle Ivanky je totiž tato bývalá česká modelka jejím věčným „zdrojem radosti“.

VIDEO: Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trumpovou?

Video
Video se připravuje ...

Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trump? Profimedia/BPŽ

Fotogalerie
40 fotografií